ثبت روزانه 170 هزار تراکنش در سامانه تبادل اطلاعات اقتصادی کشور
معاون توسعه منابع انسانی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه به طور متوسط روزانه ۱۷۰هزار تراکنش در سامانه تبادل اطلاعات اقتصادی کشور ثبت می شود، گفت: اکنون ۷۰ دستگاه اجرایی به این سامانه متصل هستند.
«محمد شرفشاهی» در حاشیه بازدید از بیست و سومین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک و غرفه دولت الکترونیک در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: مرکز تبادل اطلاعات اقتصادی ایران (EIX) یکی از سامانه های مهم کشوری است که با هدف اجرایی شدن دولت الکترونیک راه اندازی شده و اکنون خدمات خوبی ارائه می دهد.
شرفشاهی ادامه داد: تبادل اطلاعات به صورت الکترونیک شرایط را برای آسایش بیشتر مردم و توسعه بهتر کشور فراهم می کند و این بزرگ ترین دستاورد دولت خواهد بود.
به گزارش ایرنا، مرکز تبادل اطلاعات اقتصادی کشور در شهریور سال ۹۴ با مشارکت ۴۸ دستگاه اجرایی و با هدف استقرار دولت الکترونیک و در دسترس بودن اطلاعات اقتصادی کشور برای تصمیم گیران آغاز به کار کرده است.
معاون وزیر اقتصاد همچنین به روند مطلوب طرح های الکترونیک این وزارتخانه در آستانه راه اندازی مرحله نخست دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: سامانه جامع مالیاتی ایران به عنوان مهمترین طرح الکترونیکی این وزارتخانه در آینده نزدیک رونمایی می شود.
شرفشاهی افزود: سامانه جامع مالیاتی ایران که از مهمترین طرح های دولت یازدهم نیز به شمار می رود، تحول بزرگی در روند مالیات ایجاد خواهد کرد و ایران را در زمره کشورهای دارای نظام مالیاتی الکترونیک قرار خواهد داد.
معاون توسعه و منابع انسانی وزیر امور اقتصادی و دارایی توجه به الکترونیک شدن کارها در این وزارتخانه را از مهمترین اولویت های وزیر برشمرد و ادامه داد: طرح خزانه داری الکترونیک، سامانه جامع گمرکی، سامانه جامع مالیاتی از جمله طرح های مهم الکترونیک کردن کارها در این مجموعه است که می تواند اثرگذاری خوبی در مجموعه فرآیندهای اقتصادی کشور داشته باشد.
شرفشاهی گفت: الکترونیک کردن بسیاری از اقدام های وزارت امور اقتصادی و دارایی این امکان را می دهد تا اطلاعات به روز شده در اختیار مقام های عالی کشور برای تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های مهم مورد بهره برداری قرار گیرد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: توجه به دانش فناوری اطلاعات و تدوین برنامه ها برای توسعه آن در این مجموعه مورد عنایت ویژه وزیر اقتصاد در دولت یازدهم بود و از این رو استقرار دولت الکترونیک در این وزارتخانه در چند سال اخیر رشد فزاینده ای داشته است.
به گزارش ایرنا، بیست و سومین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) به عنوان بزرگ ترین رویداد فناوری اطلاعات و ارتباطات، از ۳۰ تیر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران گشایش یافت و امروز به کار خود پایان می دهد.
بیش از ۸۰۰ شرکت داخلی و خارجی به مدت چهار روز آخرین خدمات، محصولات و دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادند که از این تعداد، حدود ۳۴۰ شرکت نوپا ( استارتاپ)، ۳۷ شرکت خارجی و بقیه شرکت های داخلی هستند.