آغاز طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از امروز/قسط وام ازدواج ۲۳۰ هزارتومان است/ضامن باید شغل دولتی داشته باشد

    کد خبر :60938

طرح ضربتی اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج از امروز تا آخر شهریور عملیاتی می‌شود و اولویت با افرادی است که زمان بیشتری در صف انتظار بوده‌اند.

طرح ضربتی‌اعطای وام ازدواج برای کاهش زمان‌ انتظار و خارج شدن ۵۰۰ هزار نفر از افرادی که در صف انتظار دریافت تسهیلات ازدواج بوده‌اند از امروز اجرا می‌شود.

۱۰ بانک عامل و یک صندوق قرض‌الحسنه با همکاری بانک‌ مرکزی و با سهمیه مشخص به اعطای این وام اقدام می‌کنند. بانک‌های ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، رفاه کارگران، مسکن، توسعه تعاون، قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان تعداد ۵۰۰ هزار وام را پرداخت خواهند کرد.

البته بانک‌های خصوصی و تعدادی از بانک‌های تخصصی دولتی نیز در این طرح شرکت داده شده‌اند و قرار است حداقل دو برابر تعداد وام در ماهی که حداکثر پرداخت وام ازدواج را داشته‌اند به متقاضیان، وام ازدواج پرداخت کنند.

به گفته سیدعلی‌اصغر میرمحمد صادقی، مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی‌ اولویت این طرح در استان‌های محروم و مناطق کمتر برخوردار است و هر چقدر این وام در استان‌های محروم داده شود بانک‌های عامل امتیاز بیشتری خواهند گرفت. اولویت بعدی افرادی هستند که در زمان بیشتری در صف انتظار بوده‌اند.

این طرح با منابع قرض الحسنه پس‌انداز بانک‌ها به میزان بیش از ۵ هزار میلیارد تومان انجام می‌شود که سهم بانک ملی‌ایران از آن بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان است. بانک ملی قرار است اعطای ۹۰ هزار فقره از این تسهیلات را برعهده گیرد که تقریبا ۲۰ درصد کل تسهیلات اعلام شده است.

خبرنگار اقتصادی ایلنا برای دریافت اطلاعات بیشتر امروز به یکی‌ از شعب بانک ملی مراجعه کرد و در مورد دریافت این وام با یکی از کارمندان این بانک به گفت‌وگو پرداخت.

این کارمند بانک ملی به ایلنا گفت: برای دریافت وام‌ ازدواج، پس‌از ثبت‌نام در سامانه قرض‌الحسنه ازدواج بانک مرکزی https://ve.cbi.ir/ متقاضیان مدارک و ضامن خود را به بانکی که از سوی بانک مرکزی تعیین شده اعلام می‌کنید.

وی افزود: البته طرح ضربتی برای افرادی است که از سال ۹۴ وام ازدواج دریافت نکرده‌اند و در صف انتظار هستند و بیشتر برای شهرستان‌ها است.

وی در مورد اینکه چرا این افراد تاکنون موفق به دریافت وام ازدواج نشدند نیز گفت: اغلب این افراد ثبت نام کرده‌اند اما به دلایلی خودشان پیگیری‌های لازم را نکرده‌اند یا مدارک‌شان ناقص بوده است یا بانک مربوطه منابع کافی برای پرداخت تسهیلات نداشته است.

وی افزود: البته انتخاب بانک پرداخت کننده وام از سوی بانک مرکزی و پس‌از ثبت نام در سامانه انجام می‌شود. شعبه بانک موردنظر باید نزدیک به آدرسی که در عقدنامه قید می‌شود باشد و بهتر است نزدیک به منزل داماد تعیین شود.

وی تصریح کرد: ضامن باید ترجیحا شغل دولتی و فیش حقوقی برای کسر از حقوق داشته باشد و قسط این وام حدود ۲۳۰ هزارتومان است. تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجین ۱۰ میلیون تومان و برای یک زوج ۲۰ میلیون تومان است و نرخ کارمزد تسهیلات ۴ درصد و با اقساط ۴ ساله ‌می‌باشد.

منبع:ایلنا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید