“اعتدادی” نامزد برترین فوتسالیست زن جهان شد

  • ورزشی
  • پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶
    کد خبر :435750

فاطمه اعتدادی فوتسالیست قزوینی نامزد کسب عنوان برترین فوتسالیست زن جهان شد.

به گزارش برنا از قزوین؛ فاطمه اعتدادی فوتسالیست قزوینی تیم مس رفسنجان که به وی لقب موتور گلزنی داده اند در بین ۱۰ نامزد کسب عنوان بهترین فوتسالیست‌ زن جهان در سال ۲۰۱۸ قرار گرفت.

بعد از اعلام نامزدهای برترین دروازه‌بان سال ۲۰۱۸ فوتسال جهان، این بار سایت فوتسال پلنت نامزدهای برترین بازیکن سال را اعلام کرده که در این بین فاطمه اعتدادی ملی پوش قزوینی و خانم گل فوتسال آسیا از ایران نیز در بین نامزدها قرار گرفته است.

همچنین نام فرزانه توسلی دروازه بان تیم ملی فوتسال بانوان ایران نیز در بین نامزدهای کسب عنوان بهترین دروازه بان سال دیده می شود.

غیر از اعتدادی آماندا دی اولیویرا (برزیل) وآملیا رومرو (اسپانیا) و فلاویا بنیتس (آرژانتین) و دیانا سانتوس (برزیل) وآنا سوفیا فیفو (پرتغال) و رناتا رناتینها (پرتغال) والکساندرا سامورودووا (روسیه) وانسا پریرا (برزیل) و دبورا میودا (برزیل) هم بر سر کسب این عنوان باهم رقابت می کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید