رایزنی برای ابطال معاینه فنی خودروهای تصادفی

    کد خبر :430327

دبیرشورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور از احتمال ابطال معاینه فنی معتبر بعد از وقوع تصادف خبر داد و گفت: در حال مذاکره با پلیس راهنمایی و رانندگی هستیم تا بتوانیم بعد از این حوادث، گواهی معاینه فنی معتبر را باطل کنیم.

پوریا محمدیان یزدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در بررسی عوامل تصادفات به این نتیجه رسیدیم نقص خودرو که در معاینه فنی محرز شده است، نقش مهمی در بروز تصادفات دارد، اظهارکرد: اگر خودرویی گواهی معاینه فنی را دریافت کند، اما روز بعد بنابر حادثه‌ای با خودروی دیگری تصادف کند؛ به طوری که در این تصادف جلوبندی ماشین تغییر شکل دهد، قطعا آن خودرو دیگر از سلامت و ایمنی برخوردار نخواهد بود زیرا ضربه ای به آن وارد شده است و حتی اگر آن خودرو دوباره در تعمیرگاه به شکل اول خود باز گردد برای اطمینان از سلامت و ایمنی دوباره نیازمند بررسی مجدد است.

محمدیان ادامه داد: به همین جهت در حال مذاکره با پلیس راهنمایی و رانندگی هستیم تا بتوانیم بعد از این حوادث، گواهی معاینه فنی معتبر را باطل کنیم. یعنی یا کارشناس مربوطه سر صحنه تصادف اطلاعات خودروها را به سامانه سیمفا ارسال کند و یا به هنگام مراجعه رانندگان به واحد خسارت بیمه، از طریق این سازمان اطلاعات مربوطه به سامانه سیمفا جهت باطل شدن معاینه فنی ارسال شود.

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور تصریح کرد: شهروندانی هستند که قبل از اتمام دوره یکساله معاینه فنی و حتی هرچندماه یکبارخودروهایشان را چک می‌کنند. در حقیقت این بینش و فرهنگی است که همه باید به آن برسند و فقط از روی اجبار و قانون برای بررسی سلامت خودرو مراجعه نکنند.

وی با اشاره به این که ما کشوری با تمدن بالا هستیم گفت: در حوزه ترافیک به این نتیجه رسیدیم که باید سطح فرهنگ مردم ارتقاء یابد و اگر امروزه این ارتقای فرهنگ ترافیکی را در سطح شهر شاهد نیستیم به دلیل این است که دستگاه‌های مربوطه و متولی در این زمینه ضعیف کار کرده‌اند. به عبارت دیگر کسی که آیین نامه راهنمایی و رانندگی را گذراند و گواهینامه دریافت کرد نباید رفتاری نامناسب در هنگام رانندگی داشته باشد.

دبیرشورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور به مباحثی چون ورود آموزش رانندگی در فضای مجازی و حضور خودروسازها و شرکت‌های بیمه در ارتقای فرهنگ استفاده از خودرو اشاره کرد و گفت: خودروسازها و شرکت‌های بیمه باید در فرهنگ نگهداری خودرو با مردم همکاری کنند. اگر بیمه در این حوزه اقداماتی انجام دهد قاعدتا منفعت کار در بلند مدت به خود آنها می رسد. در حقیقت بایستی سطح دانش مردم در حوزه نگهداشت از خودرو را افزایش دهیم و با افزایش دانش مردم در این زمینه تخلفات نیز کمتر خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید