بخاری چکهای و کاربراتوری در مدارس نداریم
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد مدارس کشور به سیستم استاندارد گرمایشی و سرمایشی مجهز شدند.
مهراالله رخشانی مهر در جلسه مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل اظهار کرد: از محل عوارض گاز منابعی برای آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در نظر گرفته شده تا عملیات تجهیز واحدهای آموزشی به سیستم گرمایشی و سرمایشی به انجام برسد.
وی خاطرنشان کرد: از این محل به طور میانگین سالانه ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار تامین میشود تا با توزیع در بین استانها زمینه تجهیز و استانداردسازی فضاهای آموزشی به سیستم گرمایشی به انجام برسد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: از اعتبارات این محل علاوه بر تجهیز مدارس بخشی از اعتبارات نیز صرف خرید تجهیزات آموزشی و کلاسهای درس میشود که سعی بر این است در سالجاری نیز به همین میزان توزیع منابع را در استانها شاهد باشیم.
رخشانی مهر با بیان اینکه نیمی از مدارس به این سیستم گرمایشی مدرن مجهز شدهاند، تصریح کرد: تلاش میکنیم تا نیم دیگر نیز به این سامانه مجهز شوند که البته در حال حاضر هیچ سیستم خطرساز نظیر بخاریهای چکهای و کاربراتوری در مدارس وجود ندارد.
وی در ادامه به فعالیت خوب مجمع خیرین مدرسهساز در کشور اشاره کرد و گفت: ما در سال گذشته و امسال شاهد آن بودیم که بیش از نیمی از مدارس احداثی و تحویل داده شده به آموزش و پرورش از محل کمکهای خیرین بوده و همچنان خیرین کمر همت بستهاند تا واحدهای نیمه تمام آموزشی را در کشور تکمیل و به بهرهبرداری برسانند.
به گزارش ایسنا،رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به افزایش یک و نیم برابری تعهدات خیرین در قالب جشنواره مجمع خیرین مدرسهساز اشاره کرد و افزود: یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خیرین برای ساخت مدرسه تعهد کردند که اگر نیمی از این مبلغ امسال محقق شود ما با یک روند روبه رشد در تکمیل پروژههای آموزشی در کشور روبرو خواهیم شد.
رخشانی مهر ادامه داد: ما با تامین اعتبار و ردیف مشخص سعی میکنیم تا به خیرین در تکمیل پروژههای نیمه تمام کمک کنیم که اگر امسال از این محل ۱۸۰۰ میلیارد تومان تخصیص ۱۰۰ درصد را شاهد بوده و شاهد تقسیم این رقم در بین استامنها و مناطق کشور باشیم شاید به هر منطقه دو میلیارد تومان اعتبار برسد که با این میزان تزریق اعتبار نمیتوانم ۷ تا ۸ پروژه نیمه تمام را در مناطق مختلف تکمیل کنیم.
وی اولویت این سازمان را تکمیل پروژههای نیمه تمام و عدم شروع پروژههای جدید اعلام کرد و گفت: ما در سال گذشته ۱۰۰ درصد ردیف اعتباری خیرین و ۴۷ درصد ردیف اعتباری تخریب و بازسازی را تخصیص دادیم و امسال نیز سعی میکنیم تا همین تخصیصهای ۱۰۰ درصدی را از ردیف خیرین شاهد باشیم.