صدای جنگ در ادلب؛ ناوشکن آمریکا وارد مدیترانه شد

    کد خبر :368870

آمریکا پیش از این گفته بود که در صورت حمله شیمایی در جریان نبرد ادلب، مداخله نظامی خواهد کرد.

به گزارش یورونیوز، همزمان با بالا گرفتن دوباره تب جنگ در سوریه و نزدیک شدن زمان حمله به ادلب، یک فروند ناوشکن آمریکایی وارد دریای مدیترانه شد. این خبر را آژانس خبری اینترفکس روسیه روز چهارشنبه ۲۱ شهریور به نقل از داده‌های مراکز بین‌المللی پایش دریایی اعلام کرد.

آمریکا پیش از این گفته بود که در صورت حمله شیمایی در جریان نبرد ادلب، مداخله نظامی خواهد کرد. ادلب آخرین سنگر فتح نشده نیروهای شورشی مخالف رژیم بشار اسد است و ارتش سوریه در صدد است که با پشتیبانی روسیه و ایران نبرد گسترده‌ای را برای بازپس‌گیری آن از شبه‌نظامیان شورشی آغاز کند.

ناوشکن «بالکلی دی‌دی‌جی ۸۴» آمریکا که روز چهارشنبه از طریق تنگه جبل‌الطارق وارد مدیترانه شد، مجهز به موشک‌های هدایت‌شونده است. با ورود این ناوشکن، تعداد شناورهای آمریکایی «تامهاوک» آماده حمله به سوریه در دریای مدیترانه به ۲۰۰ فروند رسید.

روسیه هشدار داده است که کلاه‌ سفیدها، از گروه‌های مخالف بشار اسد قصد دارند یک حمله شیمیایی «تقلبی» در منطقه ادلب ترتیب دهند تا به این ترتیب بهانه برای ورود نظامی آمریکا و متحدان غربی‌اش به سوریه فراهم شود.

هفته گذشته نیز زیردریایی تهاجمی «نیوپورت نیوز» آمریکا وارد دریای مدیترانه شده بود.

حضور نیروی دریایی روسیه در آب‌های نزدیک سوریه یکی از دلایل افزایش حضور دریایی آمریکا در این منطقه است.

از سوی دیگر آمریکا تهدید کرده است که با هر گونه حمله به ادلب «برخورد» خواهد کرد. نیکی هیلی، نماینده دائم ایالات متحده در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه خطاب به رژیم سوریه و متحدان اصلی‌اش یعنی روسیه و ایران گفت: «ما را دوباره امتحان نکنید.»

اشاره خانم هیلی در این هشدار به مداخله‌های نظامی پیشین آمریکا در سوریه بود. وی یادآوری کرد که ارتش آمریکا تا کنون دو بار به دلیل استفاده از «سلاح‌های شیمیایی» در جنگ سوریه مداخله کرده است.

آمریکا از این هم فراتر رفته و می‌گوید تنها نه در صورت حمله شیمیایی، بلکه اساسا در صورت انجام هر گونه حمله‌ای به ادلب، وارد عمل خواهند شد. نیکی هیلی روز چهارشنبه در این زمینه در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: «با هرگونه حمله‌ای به شهروندان عادی در ادلب برخورد خواهد شد.»

نماینده آمریکا در سازمان ملل در عین حال منظور خود از «برخورد» را مشخص نکرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید