انتقاد تند امید نعمتی از خوانندگان نابلد
امید نعمتی گفت: هر روز بر تعداد خوانندگان نابلد افزوده شده و موسیقی درست و درست خواندن در اولویت خوانندگان نیست و بیشتر دوست دارند قطعاتی با شعر عاشقانه بسیار ضعیف و یک ریتم شیش و هشت داشته باشند، کنسرتی بگذارند و پول در بیاورند که این روند در عرصه موسیقی بسیار زیاد و فاجعه بار شده است.
امید نعمتی درباره فالش خوانی در میان برخى از خوانندگان گفت: بسیاری از خوانندگان مطرح ما فالش میخوانند چون خواننده مانند ماشین و دستگاه موسیقی و يا مثل پیانو نیست که انتظار داشته باشیم به درستی و با ظرافت موسیقی را ادا کند. استاد ایتالیایی آواز بنده نقل میکرد که پاواروتی در هر اجرای موسیقی به طور متوسط 30 نُت فالش داشت.
وی در همین راستا افزود: فالش در موسیقی ما وجود دارد و تا حدی خطای انسانی است اما فالش نیز اندازهای دارد که در وضعیت فعلی موسیقی ما نشان از بلد نبودن است یعنی هر کسی اقدام به خوانندگی می کند، روندی را شکل داده که تبدیل به فاجعه شده است.
خواننده گروه پالت درباره فالش خوانی در موسیقی کشور اظهار کرد: کسی که فالش میخواند مانند این است که یک فرد نا آشنا به فیزیک بخواهد در دانشگاه صنعتی شریف به تدریس فیزیک بپردازد که قطعا چنین دانش و توانی را ندارد. فکر میکنم بخش اعظم خوانندگان فعلی عرصه موسیقی از نظر دانش مانند فرد ناآشنا به فیزیک هستند یعنی اصلا بلد نیستند بخوانند.
نعمتی افزود: هر روز بر تعداد خوانندگان نابلد افزوده شده و موسیقی درست و درست خواندن در اولویت خوانندگان نیست و بیشتر دوست دارند قطعاتی با شعر عاشقانه بسیار ضعیف و یک ریتم شیش و هشت داشته باشند، کنسرتی بگذارند و پول در بیاورند که این روند در عرصه موسیقی بسیار زیاد و فاجعه بار شده است.
نعمتی برای بهبود وضعیت موسیقی از آسیب فالش خوانها بیان کرد: باید ساختارهای موسیقی کشور مانند گذشته عمل کند که در آن اساتید موسیقی از علاقمندان تست مى گرفتند و به سختى خوانندگان را وارد اين عرصه مى كردند،در کنار این فیلترینگ میتوان به راه دیگری نیز اشاره کرد و آن بالابردن آگاهی موسیقیایی مردم است و فکر میکنم مردم بهترین کسانی هستند که باید یک اثر موسیقیایی را قضاوت کنند.
وی درباره آگاهی مخاطبان از موسیقی توضیح داد: با مخاطبان زیادی در فضای مجازی ارتباط دارم و میبینم که گوش آنان اصلا با موسیقی ایرانی آشنایی ندارد. گوش افراد باید از سنین کودکی تربیت شود یعنی اگر آموزش داده شود و از موسیقی ایرانی و خارجی گفته شود که کمی آگاهی پیدا کنند دیگر هیچ مخاطبی به سوی موسیقی های دیگر و کنسرتها نمیرود اما متاسفانه برخى از مردم صرفا میخواهند خوشحالی کنند بنابراین به شكلى به کنسرتها میروند که گویی به پارک یا جايى براى پایکوبی میروند و وقتی در اجرای كنسرت یک خواننده مینشینند اصلا موسیقی را گوش نمیدهند.