آمریکای لاتین مرگبارترین منطقه برای فعالان محیط زیست

    کد خبر :331787

گزارش نهاد بین‌المللی “گلوبال ویتنس” نشان داد که سال گذشته بیش از ۲۰۰ فعال محیط زیست در راستای فعالیت‌های خود برای حفاظت از محیط‌ زیست کشته شده‌اند و آمریکای لاتین سیاه‌ترین کارنامه را از نظر شمار قربانیان دارد.

نهاد بین‌المللی گلوبال ویتنس (Global Witness) از کشته شدن دست کم ۲۰۷ فعال حوزه محیط زیست در جهان طی سال گذشته گزارش می‌دهد و سال ۲۰۱۷ را در گزارشی که روز گذشته (سه‌شنبه) منتشر شد، “مرگبارترین سال” برای فعالان محیط زیست می‌نامد.

همچنین بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه در سال ۲۰۱۶ دست کم ۲۰۰ فعال محیط زیست در جریان یا به دلیل فعالیت‌های محیط زیستی جان خود را از دست داده بودند.

این نهاد بین‌المللی به طور عمده از ۲۲ کشور سخن می‌گوید که بیشترین تعداد قربانی را در حوزه فعالیت‌های محیط‌ زیستی داشته‌اند.

گلوبال ویتنس می‌نویسد: ساکنان بومی‌، مزرعه‌داران و مرتع‌دارانی که مسئولیت حفاظت از محیط زیست و حیات وحش را بر عهده گرفته‌اند یا حتی افراد معمولی که در راه حفاظت از زمین و آب تلاش می‌کنند در جمع قربانیان هستند.

به گزارش ایسنا، بر پایه این گزارش آمریکای لاتین با رقم ۶۰ درصد، در صدر این فهرست است و کشورهای برزیل، کلمبیا، فیلیپین و جمهوری دموکراتیک کنگو نیز جزو کشورهایی هستند که آمار بالای قربانیان را دارند.

به گزارش دویچه‌وله، گلوبال ویتنس اعلام کرده است: دست‌کم ۴۶ مورد مرگ در ارتباط با صنایع غذایی بوده است. ۴۰ فعال محیط زیست در اعتراض به پروژه‌های معدن‌کاوی و ۲۶ تن در اعتراض و ایستادگی در برابر قطع درختان جنگلی جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش این سازمان، تهدید به مرگ، ارعاب، دستگیری، حمله‌ی سایبری، خشونت جنسی و شکایات حقوقی از مواردی هستند که در گزارش این نهاد غیردولتی به عنوان ابزار اعمال خشونت علیه فعالان محیط زیست برشمرده شده‌اند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید