معاون سازمان محیط زیست خبر داد

اختصاص 20 درصد از سهم پروانه “شکار” به جوامع بومی

    کد خبر :300648

معاون سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حفظ و صیانت از محیط زیست، مشارکت مردمی سهم مهمی دارد.

حمید ظهرابی در آئین معارفه مدیر کل جدید حفاظت محیط زیست استان قم اظهار کرد: حفظ محیط زیست مولفه مهمی در توسعه کشور است. توسعه پایدار بدون توجه به محیط‌ زیست و فرهنگ سازی میان مردم و ارتقای آگاهی جامعه امکان پذیر نیست.

وی تصریح کرد: در حفظ و صیانت از محیط زیست، مشارکت مردمی سهم مهمی دارد از این رو هر چه آگاهی جامعه در این حوزه افزایش یابد در توسعه پایدار موفقیت بیشتری به دست می آید.

مقابل غوغا سالاری رسانه‌ای می ایستیم
ظهرابی خاطرنشان کرد: در برنامه ها و سیاست های محیط زیست توجه ویژه ای به منابع مردمی داریم و در این خصوص در مقابل غوغا سالاری رسانه‌ای می ایستیم.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست به موضوع شکار اشاره کرد و بیان کرد: مساله شکار موضوعی تعریف‌شده در دنیاست و در بسیاری از مناطق با رعایت مسائل مربوط به اکوسیستم و زمان مناسب این پروانه ها صادر می‌شود؛ ما بر اساس برنامه های مشخص و نرخ های مصوب پروانه ها را صادر می کنیم که در این راستا 20 درصد از سهم پروانه شکار به جوامع بومی اختصاص می‌ یابد.

ظهرابی اظهار داشت: منابع مالی کسب‌ شده از پروانه شکار در جهت خدمات و تسهیلات در مسیر حفظ محیط‌ زیست و تشویق مردم بومی استفاده می شود.

وی گفت: برخی از برنامه ها در حوزه محیط زیست نیاز به بازنگری دارد چرا که نتوانسته نرخ رشد جمعیت حیات‌ وحش و پوشش گیاهی را به سطح مناسب برساند.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست در مورد اهمیت توجه به حفظ محیط زیست در قم نیز بیان کرد: قم استانی خشک و کم آب است و اخیرا پدیده گرد و غبار و همچنین آلودگی های صنعتی در این استان دیده می شود، در جهت کنترل کانون‌های طبیعی گرد و غبار در قم باید حق آبه محیط زیستی به این استان اختصاص پیدا کند.

ظهرابی اظهار کرد: در حال حاضر در قم استقرار واحدهای آلاینده فلزات همچون سرب و پسماندهای صنعتی از دغدغه های جدی است که باید در رفع این مشکلات چاره اندیشی کرد.

بسیاری از مشکلات زیست محیطی از تهران در قم سرریز شده است
در این مراسم سید رضا موسوی مدیر کل حفاظت محیط‌زیست استان قم گفت: در قم برنامه های توسعه ای باید همگام با سیاست های محیط زیست باشد تا به توسعه پایدار دست یابیم.

وی بیان کرد: زنگ خطر در حوزه محیط زیست در بسیاری از شهرهای کشور به صدا در آمده است و باید در جهت توسعه توجه ویژه ای به مولفه های زیست محیطی شود و زیرساختهای لازم در صیانت از محیط زیست ارتقاء یابد.

موسوی عنوان کرد: حضور نخبگان و مشارکت های مردمی نقش مهمی در حفظ محیط زیست دارد و باید در برنامه ها و سیاست های کلان به این ظرفیت ها توجه شود.

وی تصریح کرد: در اجرای برنامه های عمرانی و توسعه ای، سند آمایش می تواند مولفه های زیست محیطی را نیز مورد توجه قرار دهد.

مدیر کل حفاظت محیط‌زیست استان قم خاطرنشان کرد: مدیران باید اهتمام ویژه ای به حفاظت محیط زیست داشته باشند و در رفع موانع مشارکت نمایند.

به گزارش ایسنا، وی گفت: قم کلانشهری است که بسیاری از مشکلات زیست محیطی از تهران در قم سرریز شده است اگر قم با چنین مشکلاتی پیش رود به یک منطقه غیرقابل سکونت تبدیل می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید