قاضیزاده: شهردار تهران سیاست «مردممحوری» را جایگزین سیاست «ضدمردمی» کند
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: سیاست ضدمردمی سیاستی است که برای تامین هزینههای سرسامآور شهرداری و مخارج ابرشهر تهران سیاستهایی به اجرا درآید که موجب فشار اقتصادی و روانی و اجرایی به شهروندان شود.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی در گفتوگو با ایسنا، گفت: شهردار آینده و شهرداری یک سازمان و نهاد خدمات عمومی است و باید مسؤولیت خودش نسبت به تودههای مردم را به خوبی بداند و اصلا رویکردش «مردممحور» باشد نه «ضدمردمی».
نماینده مردم مشهد در مجلس ادامه داد: سیاست ضدمردمی سیاستی است که برای تامین هزینههای سرسامآور شهرداری و مخارج ابرشهر تهران سیاستهایی به اجرا درآید که موجب فشار اقتصادی و روانی و اجرایی به شهروندان شود البته کسی با درآمدی که شهرداری از ناحیه خدمات معقولی که ارائه میدهد مخالف نیست اما نباید فراموش کرد که این خدمات باید با صرفهجویی و بهرهوری بالا و بدون رانت و فساد انجام شود.
وی گران کردن عوارض ورود به طرح ترافیک را نمونهای از سیاستهای ضدمردمی شهرداری تهران دانست و افزود: اگر هدف از تغییر ساختار و شیوه اجرای طرح ترافیک کاهش آلودگیهای زیستمحیطی خودروهاست پس چرا خودروهای پاک عوارض بیشتری پرداخت میکنند؟ آیا وقتی هدف کاهش آلودگی هواست نباید از ورود خودروهای با سوخت پاک حمایت شود؟
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: معمولا مالیات براساس درآمد اخذ میشود نه «عوارض» براساس درآمد. عوارض خودرو یا براساس مصرف سوخت و یا براساس صدماتی که به محیط زیست زده می شود تعیین می شود.