محرومیت ساکنان مناطق حاشیه‌نشین از ابتدایی‌ترین حقوق خود

    کد خبر :262481

مسئول کمیته درمان جمیعت امام علی(ع) گفت: بسیاری از کودکان ساکن در مناطق حاشیه نشین همواره از حق سلامت و تحصیل محروم هستند، بر همین اساس لازم است برنامه‌های سازمان بهزیستی و اورژانس اجتماعی کشور در جهت خدمات رسانی به این قشر دقیق و پیشبرنده باشند.

به گزارش ایسنا، سارا رضایی با اشاره به این که کمیته درمان جمعیت امداد دانشجویی و مردمی امام علی (ع) همواره بر مناطق حاشیه نشین کشور تمرکز بسیار ویژه‌ای دارد، گفت: تیم‌های مجهز آموزشی و پزشکی که به واسطه داوطلبان تشکیل شده‌اند همواره نیازهای خانواده‌های مناطق حاشیه‌نشین را مورد توجه قرار می‌دهند.

وی همچنین در ادامه افزود: تمامی فعالیتهای جمعیت امام علی(ع) به صورت کاملا مستقل و مردمی انجام می شود، به طوری که تعامل با مراکز مختلف نیز مورد نظر این سازمان قرار دارد.

مسئول کمیته درمان جمعیت امداد دانشجویی و مردمی امام علی (ع) با اشاره به ارتباط جمعیت امام علی (ع) با اورژانس اجتماعی کشور، تصریح کرد: بسیاری از موارد اجتماعی کشور هستند که جمعیت امام علی (ع) باید با همکاری و ارتباط با اورژانس اجتماعی کشور در راستای رفع آن ها اقدام کند.

وی که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد با اشاره به این که ساکنین مناطق حاشیه نشین همواره از اولیه‌ترین حقوق خود بی بهره هستند، اظهار کرد: متاسفانه امروزه بسیاری از کودکان ساکن در مناطق حاشیه نشین همواره از حق سلامت و تحصیل محروم هستند، بر همین اساس لازم است تا برنامه های سازمان بهزیستی و اورژانس اجتماعی کشور در جهت خدمات رسانی به این دست از افراد و موضوعات دقیق و پیشبرنده باشند.

در ادامه مهندس نریمان مصطفایی،مدیرکل دبیر خانه ستاد ملی بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی نیز با اشاره به سند ملی توانمندسازی سکونت گاه‌های غیر رسمی، گفت: سند ملی توانمندسازی سکونتگاه‌های غیر رسمی در ابتدای امور اجرایی خود به صورت نمونه در شهرهای زاهدان، بندرعباس، کرمانشاه، سنندج و تبریز به اجرا رسید.

وی با اشاره به این که موضوع سکونتگاه‌های غیر رسمی همواره موضوعی فرابخشی است، اظهار کرد: تمامی کالبدهای اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و غیره باید در موضوع توانمندسازی سکونت گاه‌های غیر رسمی مورد توجه ویژه قرار بگیرند.

مدیرکل دبیر خانه ستاد ملی بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که موضوع سکونتگاه‌های غیر رسمی فقط محدود به حاشیه شهرها نیستند، عنوان کرد: بافتهای قدیمی و فرسوده شهر در برخی از موارد می‌توانند سکونتگاه‌هایی غیر رسمی تلقی شوند، به طوری که این مناطق از شهر را بافت‌های ناکارآمد تشکیل داده‌اند.

وی همچنین در ادامه اضافه کرد: ابعاد اجتماعی حاشیه نشینی همواره می تواند علاوه بر سکونتهای حاشیه شهر، سکونت در بافتهای ناکارآمد شهر را نیز شامل شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید