آغاز برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی
برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در سراسر کشور از دیروز(سه شنبه) آغاز و تا ١٥ فروردین ٩٧ ادامه خواهد داشت.
مهندس سیدرضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این مطلب افزود: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی با انجام مانور برنامه در معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور اکیپ های بازرسی شهرستان های تابعه هر دانشگاه و مسئولین دستگاه های مرتبط برای جلب مشارکت از جمله ستاد تسهیلات نوروزی، فرمانداری ها، شهرداری ها، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ،سازمان دامپزشکی، ادارات راه و شهرسازی، شرکت آب و فاضلاب، سازمان های آموزش و پرورش و اتاق اصناف و همچنین معاونت غذا و دارو و اورژانس دانشگاه های علوم پزشکی آغاز شده است.
وی گفت: این برنامه با حضور۱۲۴۰ اکیپ نظارتی و بازرسی در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری و با ۲۷۰۰ اکیپ در روزهای غیر تعطیل در ساعات اداری تا ساعت ۸ شب روز پانزده فروردین ۹۷ در سراسر کشور ادامه دارد.
مهندس غلامی همچنین گفت: اکیپ های مذکور در دو شیفت صبح و عصر مشغول فعالیت هستند و بعضاً برنامه شیفت شب ( از ساعت ۸ تا ۱۲ شب ) در دانشگاه هایی که در استان ها و شهرستان های زیارتی و یا استان های مسافرپذیر زیاد از جمله استان های ساحلی شمالی و جنوبی و فارس و مشابه نیز فعال می باشند.
وی گفت: هدف از این برنامه حفظ و ارتقای بهداشت مواد غذایی در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است.
مهندس غلامی گفت: اولویت بازرسی های بهداشت محیط مراکز و اماکن حساس در این ایام ازجمله رستوران ها به ویژه رستوران های بین راهی و اماکن اقامتی و تفرج گاه ها و پایانه های مسافربری و سر یس های بهداشتی به ویژه سرویس های بهداشتی بین راهی می باشد.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان مهمترین اهداف این برنامه را کنترل بهداشت فردی کلیه افرادی که ارائه خدمات می دهند به ویژه افرادی که به هر نحوی با مواد غذایی سر و کار دارند، کنترل کیفی آب مصرفی کلیه شبکه های شهری و روستایی و بین راهی و آب مصرفی کلیه مراکز و اماکن و محل های مورد بازرسی با کلر سنجی روزانه و نمونه برداری میکروبی آب، کنترل مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی در محل و انجام مداخلات در محل و بعضاً نمونه برداری و کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل ها و مراکز و اماکن مورد بازرسی را عنوان کرد.