بهبودیافتگان موادمخدر

مشارکت ۲۸۰۰ خیر در درمان و اشتغال بهبودیافتگان موادمخدر

    کد خبر :217564

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر از همکاری و مشارکت بیش از ۲۸۰۰ خیر در زمینه بهبودیافتگان موادمخدر در سراسر کشور خبر داد که با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در ارتباط هستند.

به گزارش ایسنا، محمد بیرجندی در نشست کمیته توسعه مشارکت‌های عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: این خیرین عمدتا در زمینه بهبودی و اشتغال و آموزش بهبودیافتگان از موادمخدر فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوبی در زمینه استفاده از مشارکت‌های مردمی در این ستاد وجود دارد افزود: در حال حاضر ۱۴۰ کارگاه در کشور وجود دارد که به واسطه احساس مسوولیت و با هدف حمایت از بهبودیافتگان در زمینه اشتغال افراد بهبودیافته فعالیت دارند.

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر از انعقاد یک تفاهمنامه بین ستاد و صندوق کارآفرینی امید به منظور حمایت از اشتغال بهبودیافتگان خبر داد و گفت: این تفاهمنامه دی‌ماه امسال برای دومین سال منعقد شده و در یک سال اخیر ۶ میلیارد تومان تسهیلات که سه میلیارد آن از سوی صندوق و سه میلیارد آن از سود ستاد مبارزه با موادمخدر تامین شده، در راستای ایجاد و صیانت از اشتغال بهبودیافتگان اعطا شده است.

وی با بیان اینکه افراد بهبودیافته افرادی هستند که یک دوره بحرانی را پشت سر گذاشتند، ادامه داد: افراد بهبود یافته افرادی هستند که توانستند با فائق آمدن بر یک بحران، خود را احیا و فکر و همت خود را برای ساختن دوباره زندگی خود به میدان بیاورند لذا باید از آنها حمایت کنیم.

بیرجندی با بیان اینکه دولت یک سری یارانه‌ها به منظور حمایت از بهبودیافتگان و اشتغال آنها پیش‌بینی کرده گفت: این یارانه از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر به انحاء مختلف و از جمله حمایت مادی و معنوی از واحدهای تولیدی که به اشتغال این افراد کمک کنند پرداخت می‌شود.

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر بر لزوم افزایش نرخ مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در زمینه ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان تاکید کرد و افزود: در همین راستا شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر به دنبال رتبه‌بندی سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در این بخش است تا به میزان مشارکت آنها، از اعتبارات پیش‌بینی شده در اختیار آنها قرار دهد.

وی با بیان اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد در این بخش کمک زیادی می‌توانند انجام دهند ادامه داد: سازمان فنی حرفه‌ای نیز در سطح ملی موظف به آموزش بهبودیافتگان و خانواده‌های آنها به میزان سالانه ۲۵هزار نفر ساعت شده است.

وی از همکاری بیش از ۲۳۶۰ سازمان مردم‌نهاد با ستاد مبارزه با موادمخدر کشور خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ستاد مبارزه با موادمخدر امسال ۱۶ هزار نفر ساعت از مدیران و فعالان سازمان‌های غیردولتی را در سه سطح استانی، منطقه‌ای و کشوری در دستور کار خود قرار داده است.

این مدیر مسوول از برگزاری کارگاه آموزشی سمن‌های حوزه صیانت از بهبود یافتگان و خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتباد به عنوان یکی از برنامه‌های ستاد مبارزه با موادمخدر نام برد و افزود: این کارگاه‌ها تاکنون در استان‌های مختلفی برگزار شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ؛ وی از برگزاری چندین کارگاه آموزشی منطقه‌ای برای سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه مواد مخدر در کشور خبر داد و گفت: یکی از این کارگاه‌ها از امروز در شهمیرزاد استان سمنان آغاز شده است.

بیرجندی از افزایش حمایت‌ ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از سازمان‌های مردم نهاد با هدف مبارزه جدی‌تر با مشکلات این بخش خبر داد و اظهار کرد: ستاد مبارزه با موادمخدر در همین راستا سالانه از سمن‌های فعال که مددکار خوبی در حوزه مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر هستند، حمایت زیادی می‌کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید