ویکتوریا آزارنکا: خوشحال و هیجان‌زده هستم

  • ورزشی
  • چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷
    کد خبر :173059

تنیسور سابق شماره یک بانوان جهان قرار است با وایلدکارت در مسابقات تنیس ملبورن شرکت کند.
ویکتوریا آزارنکا تنیسور سابق شماره یک بانوان جهان با وایلدکارت در رقابت‌های تنیس آزاد ملبورن در ژانویه ۲۰۱۸ شرکت می‌کند.

این تنیسور به دلیل محدودیت‌های قانونی به دلیل عدم خروج از کشور در سال ۲۰۱۷ فقط در ۲ مسابقه شرکت داشت.

مدیر اجرایی تورنمنت آزاد ملبورن در این باره گفت: کاملا مشخص است که آزارنکا شرایط سختی دارد. ما تلاش می‌کنیم بتوانیم از او حمایت کنیم.

آزارنکا نیز درباره حضور در این مسابقات اظهار داشت: به خاطر بازگشت به ملبورن و شرکت در تورنمنت آزاد استرالیا بسیار خوشحال و هیجان‌زده هستم. این مسابقه، تورنمنت مورد علاقه من است. حضور در این تورنمنت راه مثبتی برای شروع سال ۲۰۱۸ خواهد بود.

سرنا ویلیامز در سال ۲۰۱۷ عنوان قهرمانی را در بخش بانوان کسب کرده بود. وی بعد از به دنیا آمدن فرزندش قرار است به عنوان نخستین مسابقه، در تورنمنت آزاد ملبورن حضور داشته باشد.

به گزارش فارس، تنیس آزاد استرالیا از ۱۵ ژانویه ۲۰۱۸ آغاز خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید