قلعه‌نویی: عدالت فوتبال رعایت نشد / مقابل مصر بدشانسی آوردیم

    کد خبر :1211785
قلعه‌نویی: عدالت فوتبال رعایت نشد

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، پس از تساوی یک‌بریک تیم ملی ایران مقابل مصر در آخرین دیدار مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶، به انتقاد از نحوه قضاوت و عدم رعایت عدالت فوتبال پرداخت.

بازی زیبا اما نتیجه ناعادلانه

قلعه‌نویی در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد: «به کشورم و ملتم افتخار می‌کنم. بازی بسیار زیبایی بود. همه لذت بردند و من هم لذت بردم. نمی‌دانم شاید خدا با ما سر ناسازگاری دارد. می‌توانستیم برنده شویم و شانس‌های زیادی داشتیم و بدشانسی آوردیم. یک توپ آوردند و گل شد و ما ۱۰ توپ بردیم که گل نشد.»

گل‌های ۵ سانتی‌متری آفساید

سرمربی تیم ملی ایران با اشاره به گل‌های مردود تیمش در این مسابقه گفت: «می‌گویند بازیکن ما پس از گل، ۵ سانتی‌متر در آفساید بوده است. مزد زحمت‌مان را در این سه بازی نگرفتیم. در هر بازی گل زدیم و بازیکنان ما ۵ سانتی‌متر و ۳۰ سانتی‌متر در آفساید بودند.»

عدالت فوتبال رعایت نشد

قلعه‌نویی با تأکید بر اینکه تیمش با وجود مشکلات متعدد، نمایش خوبی داشته است، بیان کرد: «فکر می‌کنم با همه مشکلاتی که ما داشتیم، عدالت فوتبال رعایت نشد. این عدالت نبود و شاید خدا من را آزمایش می‌کند.»

اعتماد به تیم و تشکر از هواداران

سرمربی تیم ملی ایران در ادامه گفت: «من به تیمم اعتقاد دارم. تیم ما در فاز هجومی کامل است و منتظر می‌مانیم تا ببینیم فردا چه می‌شود. باز هم از همه تماشاگران داخل و بیرون زمین تشکر می‌کنم. به تیم خوب مصر هم تبریک می‌گویم و امیدوارم در ادامه مسیر، موفق باشد.»

تیم ملی ایران با وجود نمایش خوب و خلق موقعیت‌های متعدد، نتوانست برابر مصر به پیروزی برسد و با تساوی یک‌بریک، کار خود را در مرحله گروهی به پایان رساند. امیر قلعه‌نویی با انتقاد از داوری و عدم رعایت عدالت فوتبال، از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و به هواداران تیم ملی افتخار نمود.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید