زن، شوهرش را از خانه بیرون کرد؛ او انتقام گرفت/ مرد به بدن همسرش برق وصل کرد و او را کشت

  • حوادث
  • یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ ۸:۴۰
    کد خبر :1206074
زن، شوهرش را از خانه بیرون کرد؛ او انتقام گرفت

ساعت ۱۲ ظهر جمعه (اول خرداد)، پسری در تماس با پلیس از مرگ مادرش خبر داد.

وی گفت: «صبح که از خواب بیدار شدیم، مادرم خواب بود. فکر کردم خسته است، اما چند ساعت بعد وقتی به سراغش رفتم تا بیدارش کنم، متوجه شدم نفس نمی‌کشد.»

با حضور تیم کارآگاهان جنایی در محل، جسد زنی ۴۱ ساله به نام مهناز پیدا شد. در بررسی‌های اولیه مشخص شد که او در خواب بر اثر برق‌گرفتگی عمدی جان خود را از دست داده است.

تحقیقات از فرزندان و شناسایی شوهر

تحقیقات از دو پسر ۲۰ و ۱۶ ساله مهناز نشان داد که او از مدت‌ها قبل با شوهرش (راننده خاور) اختلاف داشته و چند روز قبل از حادثه، شوهرش را از خانه بیرون کرده بود. با توجه به سالم بودن در ورودی خانه و اختلاف شدید زن و شوهر، احتمال دست داشتن شوهر ۴۸ ساله در این جنایت پررنگ شد.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت موفق شدند مرد میانسال را در حوالی خانه‌اش در شهرری دستگیر کنند.

اعترافات متهم

مرد میانسال در تحقیقات اولیه به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: «از وقتی خانه‌ام را به نام همسرم کردم، اخلاقش تغییر کرد و دعواهای ما شروع شد. یک هفته قبل از این حادثه پدرم فوت کرد. همسرم زودتر از من به تهران برگشت و وقتی من به خانه برگشتم، مرا از خانه بیرون کرد.»

وی ادامه داد: «شب قبل از جنایت، پسرم از مادرش گلایه کرد و گفت که اصلاً به او و برادرش رسیدگی نمی‌کند. با شنیدن این حرف‌ها خیلی عصبانی شدم. از دست کارهای همسرم خسته شده بودم و دیگر منتظر زمان دادگاه برای طلاق نماندم. صبح زود وقتی همسر و بچه‌هایم خواب بودند، با کلیدی که داشتم وارد خانه شدم. از آنجا که مدت‌ها قبل برق‌کاری می‌کردم و در این کار تبحر داشتم، همسرم را با اتصال برق کشتم و از خانه فرار کردم.»

به گزارش روزنامه ایران، با اعتراف مرد میانسال به جنایت، وی به دستور بازپرس جنایی در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید