ترامپ: هفته آینده ضربه بسیار سختی خواهیم زد

    کد خبر :1195262
ترامپ هفته آینده ضربه بسیار سختی خواهیم زد

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز که روز جمعه پخش شد، گفت که ایالات متحده در صورت نیاز کشتی‌ها را در تنگه هرمز اسکورت خواهد کرد و در پی رجزخوانی همیشگی خود گفت که ایالات متحده هفته آینده به ایران «ضربه بسیار سختی» خواهد زد.

ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد کمک به عبور نفتکش‌ها از این تنگه کلیدی کشتیرانی گفت: «اگر لازم باشد این کار را خواهیم کرد. اما، می‌دانید، امیدواریم که اوضاع خیلی خوب پیش برود. خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.» او جزئیات دیگری ارائه نکرد.

وی در مصاحبه با «برنامه برایان کیلمید» از رادیو فاکس نیوز در ادامه رجزخوانی خود علیه ایران مدعی شد: «ما هفته آینده به آنها ضربه بسیار سختی خواهیم زد.»

به گزارش اقتصادآنلاین، کارشناسان نظامی معتقدند که اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز عملا امکانپذیر نیست. همچنین فرماندهان نظامی حاضر در عملیات علیه ایران نیز پیش از این درباره اسکورت کشتی ها در تنگه هرمز سرباز زده‌اند. این در حالی است که کارشناسان اقتصادی می گویند ترامپ با بازی با الفاظ و پراکنده گویی قصد دارد که قیمت نفت را کنترل کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید