رشد 25 هزار واحدی شاخص بورس

بازار سهام امروز سه شنبه در فضایی با نوسان محدود و ارزش معاملات متوسط، با رشد جزئی شاخص کل همراه شد؛ درحالیکه نمادهای خودرویی و برخی نمادهای بزرگ بیشترین اثر مثبت را داشتند، جریان نقدینگی همچنان ضعیف است و صندوقهای طلا نیز با بازگشایی منفی همراه شدند.
در جریان معاملات امروز بورس تهران، شاخص کل با رشد ۲۵هزار و ۴۶۷ واحدی معادل حدود ۰.۷۷ درصد در سطح ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هموزن نیز ۶۱۷۶ واحد افزایش یافت و به محدوده ۹۵۰ هزار واحد رسید که نشاندهنده وضعیت نسبتاً متعادلتر در میان نمادهای کوچک و متوسط است.
ارزش بازار به بیش از ۹۹ میلیون میلیارد ریال رسید و ارزش معاملات خرد در حدود ۱۲۵ هزار میلیارد ریال ثبت شد که نشانی از جریان نقدینگی متوسط، اما نهچندان پرقدرت، در بازار دارد.
بر اساس دادههای تابلو، فملی، وغدیر، شپدیس، خودرو و کگل بیشترین اثر مثبت بر شاخص را داشتند. از آن سو فارس بیشترین اثر منفی بر شاخص را ثبت کرد. شاخصهای منتخب از جمله مالی، صنعت، و ۳۰ شرکت بزرگ، همگی با رشد بین ۰.۳۷ تا ۱.۰۵ درصد همراه شدند. رشد همزمان این شاخصها نشاندهنده سبزپوشی نسبی بازار در بیشتر صنایع است، هرچند قدرت نقدینگی همچنان محدود به چند گروه اصلی است.
از طرفی خودرو، داترا و مهرگان نماد های پرتراکنش امروز بازار بودند و کوچین و فزر و زفارس نماد های پرتراکنش بازار فرابورس را به خود اختصاص دادند.
بازگشایی قرمز صندوق های طلا
به گزارش تسنیم، بازار سهام امروز در فضایی آرام و کمرمق با غلبه نسبی تقاضا، روزی سبز را تجربه کرد؛ با این حال جریان نقدینگی هنوز فاصله زیادی با رونق واقعی دارد. لازم به ذکر است به دنبال کاهش نرخ ارز در بازار غیررسمی و کاهش اندک انس جهانی بازگشایی صندوق های طلا منفی بود.











