اولین ترکش ورود اوسمار به پرسپولیس/ آنالیزور با سابقه رفتنی شد

    کد خبر :1170998
مهرداد خانبان

 مهرداد خانبان، آنالیزور و مربی باسابقه پرسپولیس، پس از سال‌ها حضور مداوم در این باشگاه، در آستانه جدایی از جمع سرخ‌پوشان پایتخت قرار دارد.

به گزارش مشرق، با حضور اوسمار ویه‌را در رأس کادر فنی، تغییرات جدیدی در ترکیب فنی پرسپولیس در حال شکل‌گیری است و به نظر می‌رسد همکاری این آنالیزور باتجربه با باشگاه به پایان خود نزدیک شده است.

بر اساس گزارش‌ها، خانبان که در دیدار اخیر مقابل تراکتور نیز در کنار کریم باقری روی نیمکت حضور داشت، تمایلی به ادامه همکاری نشان نداده و جدایی او تقریباً قطعی به نظر می‌رسد.

خانبان در طول سال‌های حضورش در پرسپولیس با هشت سرمربی مختلف همکاری کرده و از افشین قطبی و نلو وینگادا تا یحیی گل‌محمدی، اوسمار ویه‌را و وحید هاشمیان را در مسیر فنی تیم همراهی کرده است؛ موضوعی که او را به یکی از قدیمی‌ترین و شناخته‌شده‌ترین چهره‌های فنی باشگاه تبدیل کرده بود.

با جدایی احتمالی خانبان، پرسپولیس یکی از چهره‌های فنی با تجربه و مؤثر پشت‌صحنه خود را از دست خواهد داد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید