گوشت قرمز؛ دشمن مغز یا سوخت جادویی ذهن؟

    کد خبر :1168091
گوشت قرمز

برای سال‌ها گوشت قرمز به‌عنوان عامل اصلی بسیاری از بیماری‌ها، از سرطان گرفته تا مشکلات قلبی شناخته می‌شد.

اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اگر گوشت قرمز به‌طور متعادل و در چارچوب یک رژیم غذایی سالم مصرف شود، می‌تواند به تقویت عملکرد مغز و افزایش تنوع میکروبی روده کمک کند.

مطالعه‌ای با بررسی بیش از ۳۶۰۰ نفر نشان داد رژیم‌هایی که شامل مقدار مناسبی گوشت قرمز به همراه میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل هستند، سطح ویتامین‌های مهمی مانند B۱۲، آهن، روی و سلنیوم را در بدن افزایش می‌دهند. این ترکیب مغذی با کاهش خطر افسردگی، اضطراب و افت شناختی همراه است.

شرکت‌کنندگان در مطالعه در چهار گروه قرار گرفتند و نتیجه این بود که کسانی که رژیم سالم همراه با مصرف متعادل گوشت قرمز داشتند، بهترین ترکیب مواد مغذی و بیشترین تنوع باکتری‌های مفید روده را داشتند؛ عاملی کلیدی در سلامت عمومی و خلق‌وخو.

پژوهشگران می‌گویند که کیفیت کلی رژیم غذایی مهم‌تر از حذف کامل گوشت قرمز است. به عبارت دیگر، اگر بشقاب شما پر از سبزیجات و پروتئین‌های سالم باشد، یک تکه گوشت قرمز می‌تواند به‌عنوان مکملی مفید برای مغز و بدن شما عمل کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید