تصویب اشغال کامل غزه در کابینه اسرائیل

    کد خبر :1157965
غزه

در یک جلسه نمایشی ۱۰ ساعته که پنجشنبه شب برگزار شد، کابینه امنیتی اسرائیل پیشنهاد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم برای اشغال نوار غزه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، در طول این جلسه، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در مورد خطراتی که می‌تواند از چنین اقدامی ناشی شود، هشدار داد و گفت: اگر ما شروع به اشغال غزه کنیم، جان اسیران در غزه در خطر خواهد بود.

«ایال زامیر» با بیان اینکه هیچ وسیله ای برای تضمین عدم آسیب به اسیران صهیونیست در غزه وجود ندارد، افزود: پیشنهاد می‌کنم که بازگرداندن اسیران را از اهداف جنگ دور کنید.

وی همچنین در مورد عواقب آواره کردن حدود یک میلیون نفر از ساکنان غزه هشدار داد و افزود: هیچ پاسخ بشردوستانه‌ای برای یک میلیون نفری که منتقل خواهیم کرد وجود ندارد و همه چیز پیچیده خواهد شد.

رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی تصریح کرد که نظامیان اسرائیل خسته شده‌اند و تجهیزات نظامی نیاز به تعمیر و نگهداری دارند و مشکلات انسانی و بهداشتی در محل وجود دارد.

به نوشته خبرگزاری معا، اختلاف بین نتانیاهو و زامیر ادامه یافت و به درگیری لفظی بین برخی از وزرا و رئیس ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل منجر شد.

در این زمینه، منابعی در تیم مذاکره‌کننده اسرائیل در گفت و گو با شبکه ۱۲ این رژیم به رده‌های سیاسی رژیم صهیونیستی در مورد بستن درِ توافق تبادل اسرا هشدار دادند و خطاب به آنها گفتند: مراقب باشید که گزینه رسیدن به توافق را نبندید.

از سوی دیگر، نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این جلسه گفت: این عملیات برگشت‌ناپذیر نیست و اگر حماس با شرایط ما موافقت کند، آماده‌ایم تا در مورد آتش‌بس گفت و گو کنیم.

در مقابل، «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ، خواستار ادامه جنگ حتی با یک توافق احتمالی شد و تاکید کرد که ما باید تا آخر پیش برویم.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید