درگیری مرگبار در باغ آلو مشهد؛ مرد رهگذر با شلیک صاحب باغ جان باخت

در یک حادثه تلخ و تکاندهنده در روستای دهشک مشهد، مشاجره بر سر چیدن چند آلو از درختان یک باغ، به جنایتی مرگبار ختم شد. مردی ۵۵ ساله که همراه با همسر و دو فرزند خردسالش برای تفریح به اطراف باغی رفته بود، بر اثر شلیک سلاح شکاری توسط صاحب باغ جان خود را از دست داد.
به گزارش روزنامه خراسان، عصر دوشنبه گذشته، این خانواده در مسیر بازگشت خودرو را مقابل باغی در جاده روستای دهشک متوقف کردند. کودکان به همراه مادرشان وارد باغ شدند و مقداری آلو چیدند. در این لحظه، برادر مالک باغ که متوجه حضور آنها شده بود، با سرزنش آنها موضوع را به صاحب باغ اطلاع داد.
لحظاتی بعد، «مصطفی – ب» صاحب باغ، با سلاح شکاری دولول سوار بر خودروی پژو ۲۰۶ به محل آمد. پس از درگیری لفظی با پدر خانواده که بیرون باغ نشسته بود، ناگهان از فاصله نزدیک به سر او شلیک کرد. گلوله باعث متلاشی شدن نیمی از جمجمه قربانی شد و او درجا جان باخت. فرزندان که صحنه را مشاهده کرده بودند، با چشمانی اشکبار خود را به پیکر بیجان پدر رساندند. همسر مقتول نیز در حین درگیری به زمین افتاد و زخمی شد.
با فرار متهم از صحنه، مأموران انتظامی به سرعت در محل حاضر شدند. همسر مقتول موفق شده بود لحظاتی از درگیری را فیلمبرداری کند. طبق بررسی کارشناسان، گلوله از فاصله کمتر از دو متر شلیک شده و از گوش چپ وارد جمجمه شده است.
ساعاتی بعد، ضارب توسط مأموران پلیس شناسایی و بازداشت شد. او در اعترافات اولیه گفت که مقتول را نمیشناخته و ورود خانواده او به باغ را غیرمنتظره دانسته است. وی گفت: «به آنها گفتم اگر میوه میخواهید از خودم بگیرید، در باغ ما همیشه به روی مردم باز است.»
مصطفی همچنین افزود: «متأسفم که آن اسلحه لعنتی را نگه داشتم. مأموران قبلاً آمده بودند برای جمعآوری سلاح، ولی من آن را تحویل ندادم. فکر میکردم تیر هوایی میزنم، ولی گلوله شلیک شد چون ضامن اسلحه رفته بود کنار.»
تحقیقات درباره ابعاد این حادثه دلخراش همچنان ادامه دارد.