توزیع سهمیه اقلام تنظیم بازار موکب داران اربعین؛ از امروز

    کد خبر :1157261
اقلام تنظیم بازار
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به سهمیه اقلام تنظیم بازار ویژه اربعین گفت: در آستانه اربعین حسینی، ۱۵۵۰ تن برنج، شکر، گوشت قرمز و مرغ بین موکب داران تهران توزیع می شود.
به گزارش تسنیم، جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به سهمیه اقلام تنظیم بازار ویژه اربعین گفت: در آستانه اربعین حسینی، ۱۵۵۰ تن برنج، شکر، گوشت قرمز و مرغ بین موکب داران تهران توزیع می شود.

جبرئیل برادری در مورد تخصیص سهمیه تنظیم بازار اقلام و کالاهای ضروری ویژه اربعین برای موکب داران تهران گفت: این کالاها شامل برنج، گوشت قرمز، گوشت مرغ و شکر است.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران افزود: این اقلام در مکاتبه با استانداری و با معرفی نامه ستاد عتبات عالیات استان تهران جهت برپایی موکب اربعین حسینی عرضه می‌شود.

برادری بیان کرد: این اقلام شامل ۱۰۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۳۰۰ تن گوشت مرغ منجمد، یک هزارتن برنج و ۱۵۰ تن شکر است.

وی ادامه داد: موکب داران می توانند جهت تامین نیاز خود به این کالاها با معرفی نامه امور ستاد عتبات در سطح تهران، به اداره کل غله (برای شکر و برنج) و شرکت پشتیبانی امور دام (برای گوشت قرمز و مرغ) مراجعه نمایند.

برادری درخصوص قیمت این کالاها گفت: برنج با قیمت مصرف کننده هرکیلوگرم ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان، شکر بسته بندی ۶۵ هزار تومان، گوشت قرمز منجمد ۳۹۵ هزارتومان و گوشت مرغ منجمد ۹۰هزارتومان در این طرح عرضه خواهد شد.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: روند توزیع این اقلام برای هیات در محرم و صفر پیش از این انجام شده بود و درحال حاضر این طرح برای موکب داران از امروز آغاز شده است و مکاتبات برای تخصیص سهمیه ویژه پیاده روی جاماندگان نیز درحال انجام است و درصورت موافقت استانداری و تخصیص سهمیه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید