فولاد برد و جای پرسپولیس را گرفت

  • ورزشی
  • جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ ۱۸:۰۷
    کد خبر :1127615
فولاد

فولاد خوزستان کار دشواری برای کسب یازدهمین پیروزی خود در لیگ بیست‌وچهارم و صعود به رده سوم جدول نداشت.

به گزارش تسنیم، هفته بیستم لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ امروز (جمعه) با دیدار تیم‌های فولاد خوزستان و هوادار در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز پیگیری شد که میزبان به پیروزی ۳ بر صفر دست یافت.

علی نعمتی در دقیقه ۲۶ دروازه هوادار را با شوتی زیبا گشود و محمدرضا سلیمانی در دقیقه ۴۳ با ضربه سری دقیق، اختلاف را دوبرابر کرد. این نتیجه تا دقیقه ۸۴ پابرجا ماند؛ تا اینکه علی اصغر اعرابی گل سوم فولاد را به ثمر رساند. مهدی دریاباری در دقیقه ۶۶ برای هوادار گلزنی کرد که به دلیل حضور او در موقعیت آفساید، این گل مردود اعلام شد.

شاگردان یحیی گل‌محمدی که با شکست مقابل پیکان از رقابت‌های جام حذفی کنار رفتند و دو هفته گذشته لیگ برتر برای آنها بردی به همراه نداشت، با ۳۸ امتیاز توانستند جای پرسپولیس را در رتبه سوم بگیرند. پرسپولیس فردا با آلومینیوم اراک مصاف خواهد کرد. هوادار نیز با ۱۲ امتیاز قعرنشین است و شش امتیاز تا فرار از منطقه سقوط فاصله دارد.

حسین زمانی داور این بازی به فرشید باقری از فولاد کارت زرد نشان داد.

جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال در پایان دیدارهای امروز به شرح زیر است:

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید