قیمت خودرو 28 بهمن 1403

    کد خبر :1126311
قیمت خودرو

امروز قیمت خودرو نسبت به روز گذشته تغییرات قابل توجهی داشته است. افزایش نرخ دلار در بازار آزاد باعث شده که قیمت بسیاری از محصولات تغییر کند. به طور خاص، چانگان CS55 مدل 2024 تنها در یک شب 90 میلیون تومان گران شده است.

قیمت خودروهای داخلی

دنا پلاس MT6، یکی از محصولات پرآپشن ایران خودرو، از ابتدای معاملات امروز 18 میلیون تومان کاهش داشته و اکنون با قیمت 940 میلیون تومان معامله می‌شود.

رانا پلاس، نسخه ارتقا یافته رانا، از ابتدای روز جاری دو میلیون تومان نسبت به روز گذشته افزایش یافته و به قیمت 712 میلیون تومان رسیده است.

پژو 207 اتوماتیک پانوراما مدل 1403 که از محصولات بالای یک میلیارد تومان بازار است، امروز 17 میلیون تومان ارزان‌تر شده و به قیمت یک میلیارد و 30 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین GL، سدان رده‌بالای تولید سایپا، با افزایش 17 میلیون تومانی اکنون در محدوده قیمت 819 میلیون تومان قرار دارد.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

چانگان CS55 مدل 2024، محصول مونتاژی سایپا، با افزایش 90 میلیون تومانی رکورددار افزایش قیمت در بین خودروهای داخلی و مونتاژی شده و به قیمت دو میلیارد و 590 میلیون تومان رسیده است.

آریزو 8، یکی از محصولات لوکس مدیران خودرو، از ابتدای معاملات امروز 50 میلیون تومان کاهش یافته و اکنون با قیمت دو میلیارد و 900 میلیون تومان معامله می‌شود.

کی‌ام‌سی T9 که از رده‌ بالاتر کی‌ام‌سی T8 است، امروز با افزایش 70 میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و 480 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

رسپکت 2، محصول مونتاژی بهمن موتور، با رشد 70 میلیون تومانی نسبت به روز گذشته اکنون با قیمت یک میلیارد و 600 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود.

پیکاپ G9، خودروی پرآپشن بهمن موتور، امروز با افت 60 میلیون تومانی قیمت خود را از دست داده و اکنون با قیمت دو میلیارد و 740 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودروهای خارجی

تجارت نیوز

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید