چند روزی می‌شود که مدیران باشگاه استقلال به طور جدی مشغول مذاکره با والتر ماتزاری سرمربی سرشناس و کاربلد ایتالیایی هستند تا بتوانند نظر او را برای پذیرفتن هدایت استقلال جلب کنند.

البته توافق با این مربی و کلا با مربیان ایتالیایی بسیار سخت است. زیرا آنها به جزییات بسیار اهمیت می‌دهند و کوچک‌ترین بی‌نظمی در انجام مفاد قرارداد می‌تواند آنها را به سمت فسخ یک طرفه ببردازد.

در این بین، اما خبر جالبی منتشر شده است. ظاهرا وکیل ماتزاری به مسئولان استقلال گفته مهدی طارمی بازیکن ایرانی اینتر به آنها گفته است که استقلال یکی از بزرگ‌ترین تیم‌ها در آسیا است و قبول پیشنهاد به نفع ماتزاری است.

البته که ممکن است توصیه بازیکنی مثل طارمی تاثیر مثبتی در تصمیم نهایی ماتزاری و همکارانش داشته باشد. اما قبل از همه چیز این باشگاه استقلال است که باید بتواند ماتزاری را برای کار در این باشگاه متقاعد کند. در این صورت توصیه طارمی در بهترین حالت می‌تواند یک دلگرمی مختصر برای سرمربی ایتالیایی باشد.