برای رسیدن به موفقیت و حفظ آن، یک سری اصول وجود دارند که توسط افراد موفق رعایت میشوند و اگر شما نیز تصمیم به موفقیت دارید، باید این رفتارها را رعایت کنید.
گرچه موفقیت از دید هر فرد تعریف متفاوتی دارد اما همه افراد موفق هدف خود از زندگی را میدانند و برای طی کردن مسیر آن برنامهریزی مناسبی میکنند. مسیر موفقیت همیشه هموار نیست بلکه مسیر پر پیچ و خمی است که عبور از آن در گرو تلاش و کوشش و عدم ناامیدی از شکستهاست.
افراد موفق برای رسیدن به موفقیت و پشت سر گذاشتن مشکلات قطعاً عاداتی را برای خودشان ساختهاند، عادات و ویژگیهایی که در زندگی اکثر آنها به چشم میخورد. در این بخش عادات افراد موفق برای رسیدن به موفقیت را آوردهایم تا شما نیز با دانستن این ویژگیها و الگو برداری از آنها، سرعت رشد خود را چند برابر کرده و به موفقیت نزدیک شوید.
آنها منتظر بهترین لحظه برای انجام کار نمیمانند
آیا تا به حال شنیدهاید که بعضی از افراد میگویند فلان کار را انجام نمیدهند تا بهترین زمان آن فرا برسد اما مطمئن باشید که این بهترین لحظه برای شروع کار جدید یا بیزینس جدید هیچ گاه نمیآید. کسانی موفق میشوند که شروع به انجام کار کنند و در مورد شرایط نگران نباشند. آنها باید برنامهریزی کنند و برای اهدافشان مراحلی را تعیین کنند تا بتوانند سریعتر به آنچه که میخواهند برسند.
بدون برنامهریزی کاری انجام نمیدهند
انجام کار آسان است و برنامهریزی سخت است. افراد موفق میدانند که قبل از انجام کار باید برنامهریزی کنند. برنامهریزی یعنی تحقیق کردن، شناخت هدف، تعیین برای مراحل رسیدن به هدف، شناخت مهارتها و استعدادها و واقع بینانه بودن هدف که همگی منجر به موفقیت خواهد شد.
دیگران را مقصر نمیدانند
افراد ضعیف مدام دیگران را سرزنش میکنند. آنها به خاطر اشتباهاتشان دیگران را مقصر میدانند اما افراد موفق عادت ندارند به خاطر اشتباهاتی که انجام دادهاند دیگران را سرزنش کنند و مسئولیت اشتباه خود را پذیرفته و عذرخواهی میکنند.
وقت خود را هدر نمیدهند
همانطور که بالاتر گفتیم، افرادی که موفق هستند، میدانند که چه کارهایی ارزش وقت گذاشتن را دارد و به همین دلیل وقت ارزشمند خود را صرف انجام کار های بیهوده نمیکنند.
از چالشهای سخت زندگی خجالت نمیکشند
افراد موفق آماده انجام کار هستند. آنها روی مسیرشان تمرکز میکنند و میدانند که چه میخواهند بنابراین از کمک خواستن از دیگران و روبرو شدن با چالش های سخت هرگز دست نمیکشند.
با ترس تصمیم نمیگیرند
بسیاری از افراد مدام یک کار تکراری را به انجام میرسانند و فقط علتش این است که میترسند آن کار را کنار بگذارند اما افراد موفق بر اساس حقیقتها تصمیم میگیرند و ترسهایشان آنها را مدیریت نمیکند.
با افراد تنبل وقت نمیگذرانند
گاهی اوقات کسانی که به شما آسیب میزنند نزدیکترین افراد زندگیتان هستند. معمولاً منفینگری آنها بسیار مسری و شیوع دار است. اگر اطراف شما هم با افراد منفی و تنبل پر شده است، بهتر است که سم زدایی کنید و با افراد موفق زمان خود را بگذرانید که عادت انسانهای موفق است.
از سرمایه گذاری روی تحصیل نمیترسند
شما نمیتوانید بدون یادگیری به موفقیت برسید. افراد موفق میدانند که بسیار مهم است روی تحصیلات خود سرمایه گذاری کنند. خواندن کتاب، سپری کردن دورههای آموزشی و شرکت کردن در سمینارها راه عالی برای سرمایه گذاری در تحصیل است.
اجازه تصمیم گیری به دیگران نمیدهند
افراد موفق میدانند که از زندگی چه میخواهند. آنها اجازه نمیدهند که تصمیمات مهم زندگی توسط دیگران اتخاذ شوند. به نظرات دیگران احترام میگذارند اما در نهایت خودشان تصمیم میگیرند.
تعادل دارند
افراد موفق میدانند که ایجاد تعادل در زندگی کار سختی است اما سعی میکنند همیشه میانهرو باشند. بیش از حد در برابر چیزی که نمیدانند مقاومت نمیکنند، احساسات خود را کنترل میکنند، زندگی در تعادل از لحاظ مالی، اقتصادی، رژیم غذایی و همه چیزهای دیگر برای آنها معنا میگیرد.
از نه گفتن نمیترسند
انسانهای موفق میتوانند خیلی جاها بسیاری از افراد را رد کنند و آنها را نادیده بگیرند. خیلی راحت توانایی نه گفتن دارند و از انجام این کار نمیترسند. افراد موفق با کسی رودربایستی ندارند.
از گرفتن تصمیم های سخت دوری نمیکنند
تصمیمات سخت افراد موفق را از افراد غیر موفق جدا میکند. تصمیماتی مثل برقراری گفتگوی سخت با رئیس برای ارتقای درجه یکی از همین کارها است که افراد موفق از آن نمیترسند. اگر احساس کنند که کاری درست است، آن را انجام میدهند.
از مسئولیت هایی که دارند خجالت نمیکشند
انسانهای موفق یاد میگیرند که چگونه خودشان را در زندگی پرورش دهند. از تمرین دادن خودشان در زندگی ترس ندارند. آنها مسئولیت اشتباهات و کارهایشان را به عهده میگیرند و از این بابت کاملاً راضی هستند.
از شکست خوردن نمیترسند
افراد موفق هرگز از شکست خوردن نمیترسند زیرا میدانند که شکست بخشی از موفقیت است و قطعاً به هدف شان خواهند رسید.
در برابر تغییر مقاومت نمیکنند
انسانهای موفق از تغییر کردن ترس ندارند. به عنوان مثال اگر بخواهند وزن کم کنند، حتماً رژیم غذایی خود را تغییر میدهند. اگر بخواهند شغل بهتری داشته باشند، حتماً زندگی خود را تغییر داده و به کسب مهارتهای جدید میپردازند. افراد موفق تغییر را بخشی از زندگی خود میدانند.
به اخبار اعتماد نمیکنند
افراد موفق تا زمانی که خودشان در مورد چیزی تحقیق نکنند به آن اعتماد نمیکنند و به شنیدههای خود اعتماد ندارند و در نتیجه همیشه به دنبال اطلاعات موثق میگردند و بدون دلیل صحبت نمیکنند.
از سلامت جسم خود مراقبت میکنند
اولین مرحله برای موفقیت، داشتن یک جسم سالم است. افراد موفق سالم غذا میخورند، خوب میخوابند، روحیه خود را خوب حفظ میکنند، اضطراب خود را کم میکنند، انرژی بالایی دارند و اعتماد به نفس آنها نیز بالا است.
لیست بلند بالایی تهیه نمیکنند
افراد موفق روی چیزهای کوچک تمرکز میکنند که اهمیت دارد و چیزهای غیر ضروری و غیر مهم را حذف میکنند.
انگیزه آنها پول نیست
پول انگیزه کافی برای رسیدن به اهداف فرد موفق نیست. افراد موفق در طول کار انگیزه میگیرند، نه با رسیدن به پول. آنها عاشق کاری هستند که انجام میدهند بنابراین اگر از آن پول هم در نیاورند، باز هم لذت میبرند.
نمی خواهند باهوش ترین افراد باشند
افراد موفق میدانند که به تنهایی موفق نمیشوند. آنها از کمک کردن به دیگران برای رسیدن به اهدافشان نمیترسند. مدام در حال یادگیری هستند و به دنبال این نیستند که دیگران آنها را موفق یا باهوش بدانند و هر زمان که لازم باشد از بقیه هم کمک میگیرند.
بدون منطق تصمیم گیری نمیکنند
اکثر تصمیم ها معمولاً بر اساس احساسات اتخاذ میشود اما بهترین تصمیمها بر اساس حقایق است. افراد موفق تصمیمات خود را با تحقیق و دلایل منطقی میگیرند.
روز خود را ارزیابی میکنند
افراد موفق هیچ روزی را سپری نمیکنند؛ مگر این که در انتهای روز به بررسی کارهایی بپردازند که انجام دادند و لیستی از مهمترین وظایف را تهیه میکنند.
بیش از حد کار نمیکنند
افراد موفق عقیده دارند که با تلاش میتوانند به هر چیزی که میخواهند برسند اما این تلاش باید با کیفیت باشد. کار بیش از حد که در آن کیفیتش افت کند، هرگز مورد پسند افراد موفق نیست.
زمان را خوب مدیریت میکنند
افراد موفق میدانند که چگونه باید زمان را مدیریت کنند. به عنوان مثال فقط یک الی دو بار در طول روز پیامهای خود را چک میکنند. حتماً برای تفکر خلاقانه زمان میگذارند و ملاقاتهای خود را به خوبی به یاد دارند. معمولاً در انجام کار ها تأخیر نمیکنند و هر چیزی را سر زمان خودش به انجام میرسانند.
افراد موفق خسیس نیستند
افراد موفق میدانند هر زمان که دیگران نیاز به کمک داشته باشند، باید به کمک آنها بشتابند. آنها موفقیت دیگران را هم خواستار هستند و زندگی را برای دیگران به جای بهتری تبدیل میکنند.
عادتهای بد ندارند
عادات بد فرصت رسیدن به موفقیت را از بین میبرد. عادات بد روابط افراد را به هم میزند و افراد موفق میتوانند عادات بد را از زندگی حذف کنند. به عنوان مثال وقت خود را در شبکههای اجتماعی هدر نمیدهند. از شکایت کردن و منفی نگری پرهیز میکنند . چند کار را با یکدیگر انجام نمیدهند افراد منفی را از دور و بر خود پاکسازی میکنند. پشیمانی و حسرت را از خودشان دور میکنند و بیش از حد در مورد مشکلات زندگی احساساتی رفتار نمیکنند.
تسلیم نمیشوند
موفق شدن راه طول و درازی در پیش دارد. تسلیم شدن همیشه گزینه آسانتری است. اگر میخواهید یک مهارت جدید یاد بگیرید، قطعاً وسوسه تسلیم شدن و رها کردن آن کار را دارید اما فرق شما با افراد موفق این است که آنها هرگز تسلیم نمیشوند. البته انتظارات واقع بینانه از خودشان دارند اما در میانه راه کار را رها نمیکنند.
به گذشته دامن نمیزنند
برای موفق شدن باید روی زمان حال تمرکز کنید. کاری که باید انجام دهید تا به موفقیت نزدیک شوید، این است که نگران اشتباهات گذشته نباشید. گذشته را در همان گذشته باقی بگذارید و روی مراحلی که در طول زندگی دارید، بیشتر تمرکز کنید.
از افراد ناشناس نمیترسند
افراد موفق برای این که به این مرحله برسند، مهارتهای جدید یاد گرفتند. افراد جدید و ناشناس البته قابل اعتماد را ملاقات کردند و کارهایی را انجام دادند که قبلا انجام نداده بودند. آنها میدانند که محکوم به رشد و پیشرفت هستند.
به دیگران اجازه دخالت برای تعیین هدف نمیدهند
بعضی از افراد به خاطر اینکه شما را دوست دارند، اشتباهی راهنمایی تان میکنند اما افراد موفق این موضوع را به دقت بررسی میکنند و اجازه نمیدهند که دیگران برایشان هدف تعیین کنند، زیرا دیگران نمیدانند که چه چیزی برای آنها بهتر است و در نتیجه به قلب خود اعتماد میکنند. البته برای کارشان منطق هم دارند.
مشغول بودن را با خلاقیت اشتباه نمیگیرند
افراد موفق میدانند که چه زمانی باید روی اهدافشان تمرکز کنند. انجام هم زمان چند کار را متضاد با خلاقیت میدانند زیرا متوجه میشوند که انجام چند کار به صورت همزمان سطح بهره وری آنها را میکاهد و در نتیجه خودشان را مشغول نگه میدارند اما چند کار را با یکدیگر ترکیب نمیکنند.
دیگران می خوانند
- آغاز موج جدید بارش ها؛ از دوشنبه
- شناسایی و دستگیری عوامل مراکز سقط جنین غیرمجاز
- جدیدترین قیمت انواع تارا در بازار
- بعد از عمل بلفاروپلاستی کی حمام کنیم؟
- ششمین پرتاب آزمایشی استارشیپ با موفقیت انجام شد/ فیلم
- از بازداشت نتانیاهو استقبال می کنیم
- شرایط جذب آهن بیشتر در بدن
- بازگشت فشار حداکثری ایران؛ اشتباه بزرگ ترامپ خواهد بود
جدیدترین خبرها
- علیرضا قربانی اولین مهمان سروش صحت شد
- تیپ متفاوت احسان علیخانی در جشن حافظ
- پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از رسانه ها
- درخواست عجیب کارشناس تلویزیونی برای فرزندآوری
- آیا ایلان ماسک وارد معادلات دیپلماتیک ایران و اروپا میشود؟
- پوست موز به انرژی پاک تبدیل می شود!
- غائب بزرگ پرسپولیس مقابل الریان
- کاهش 9 درصدی درآمد 6 ماهه چادرملو؛ افت سودآوری ادامه دارد
- این نشانه ها می گوید در خطر سکته قلبی قرار دارید
- جاده رویایی که باورتان نمی شود ایران باشد