مواد غذایی که قندخون تان را کنترل می‌ کنند

    کد خبر :632598

قند خون بالا یا پایین مشکل ساز است بنابراین بهتر است قند خون را کنترل کرد.

 

قند خون بالا یا پایین مشکل ساز است بنابراین بهتر است قند خون را کنترل کرد. برخی ادویه‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی بیوتیکی دارند. افراد این چاشنی‌ها را به راحتی می‌توانند مصرف کنند. ریحان سرشار از فلاونوئید‌ها است و مصرف آن با گوجه فرنگی، روغن زیتون و سرکه منجر به کنترل فشار خون می‌شود. دارچین یک آنتی اکسیدان است و تحقیقات نشان داده که مصرف آن منجر به بهبود حساسیت به انسولین می‌شود و قند خون ناشتا را کاهش می‌دهد. آنتی اکسیدان‌های موجود در دارچین منجر به پیشگیری از آسیب‌های سلولی آهسته هم می‌شوند.

 

مصرف سیر با کاهش فشار خون و کاهش قند خون در ارتباط است. البته مصرف سیر ممکن است منجر به برخی تداخلات دارویی هم شود بنابراین قبل از اضافه کردن آن به رژیم غذایی با پزشک حتما مشورت کنید. رزماری بهترین آنتی اکسیدان بوده بخصوص زمانی که با فلفل، حبوبات یا کلم ترکیب می‌شود. رزماری خواص ضد التهابی دارد و باعث کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش خطر سرطان و پیشگیری از ابتلا به سندرم متابولیک می‌شود.

 

میخک غنی از آنتی اکسیدان آنتوسیانین و کوئرستین به‌علاوه یک ترکیب فعال به نام اوژنول است و همچنین منبع عالی از منیزیم و منبع خوب از اسید چرب امگا ۳، ویتامین‌های ث و کا، فیبر و کلسیم و منیزیم محسوب می‌شود. همچنین این ادویه یک ضدعفونی کننده طبیعی، ضدالتهاب و مسکن نیز محسوب می‌ شود. زردچوبه حاوی کورکومین، یک ترکیب فعال با ویژگی‌های ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است و جریان خون را بهبود می‌بخشد. زردچوبه باعث بهبود عملکرد انسولین می‌شود و همچنین در سوخت و ساز کربوهیدرات، پروتئین و چربی دخیل است. کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش رسوب پلاک‌های چربی در دیواره داخلی عروق می‌شود و از گرفتگی آن جلوگیری کرده و به جریان خون کمک می‌کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید