الجزیره:

38 میلیون فقیر در آمریکا

    کد خبر :637006
آمریکا

میلیون ها نفر در امريکا از فقر رنج می برند.

 

به نقل از الجزیره، با اینکه آمریکا به لحاظ ثروت و حجم تولید ناخالص داخلی حرف اول را در جهان می زند، میلیون ها نفر در این کشور از فقر رنج می برند.

پایگاه اینترنتی شبکه الجزیره در مطلبی با عنوان «38 میلیون فقیر و آمارهای دیگر… چهره دیگر آمریکای ابر قدرت» نوشت: آمریکا از نظر ثروت و پیشرفت علمی در صدر همه کشورهای جهان قرار دارد. این کشور از نظر حجم تولید ملی جایگاه نخست را دارد. تولید ملی این کشور امسال از مرز بیست و یک میلیارد دلار گذشت. بودجه هر یک از وزارتخانه های دولت آمریکا از بودجه کشورهای با حجم متوسط بیشتر است. به عنوان نمونه، بودجه امسال وزارت دفاع آمریکا بیش از هشتصد میلیارد دلار است. یعنی این مبلغ از کل بودجه دفاعی ده کشور پس از آمریکا از جمله کشورهای بزرگی مانند روسیه، چین، هند، ژاپن، انگلیس، فرانسه و دیگر کشورها بیشتر است.

در آمریکا میانگین درآمد هر فرد در سال بیش از پنجاه و پنج هزار دلار است و همین مسئله موجب شده است آمریکا در ردیف کشورهایی قرار گیرد که بالاترین درآمد را در جهان دارند. با وجود این، میلیون ها آمریکایی از فقر رنج می برند.

طبق استانداردهای آمریکا, فقر اینگونه تعریف می شود: اگر درآمد سالانه یک خانواده چهار نفره کمتر از بیست و پنج هزار و هفتصد دلار، خانواده سه نفره کمتر از بیست هزار دلار و خانواده دونفره کمتر از شانزده هزار و دویست و چهل و هفت دلار باشد، فقیر محسوب می شود. یک فرد نیز درصورتی که درآمد سالانه اش کمتر از دوازده هزار و هفتصد و هشتاد و چهار دلار باشد، فقیر محسوب می شود.

دوازده ممیز نه درصد زنان و ده ممیز شش درصد مردان در آمریکا یعنی حدود سی و هشت میلیون شهروند آمریکایی فقیر هستند. این میزان بین اقلیت ها بیشتر است.

دست کم دوازده میلیون کودک یعنی حدود یک ششم کودکان در آمریکا زیر خط فقر زندگی می کنند. چهارده میلیون و سیصد هزار شهروند آمریکایی برای خرید مواد غذایی یارانه ای، کوپن دولتی دریافت می کنند.

سال گذشته تعداد آوارگان (افراد بی خانمان) به پانصد و پنجاه و سه هزار نفر رسید. تعداد مردان آواره به هفتاد درصد افزایش یافت. سفید پوستان چهل و نه درصد آوارگان را تشکیل می دهند.

سال دو هزار و هجده, تعداد آمریکایی هایی که بیمه درمانی نداشتند, به سی میلیون و چهارصد هزار نفر رسید.

ناتواني بازپرداخت بدهي افراد بر هیچ فردی منطبق نمی شود زیرا طبق قوانین فدرال, حبس فرد به علت بدهی مالی یا نداشتن توانایی انجام دادن تعهدات مالی به اشخاص یا بانک ها یا بیمارستان ها ممنوع است اما مجازات آنان بدین شرح است:

– کسر مستقیم از حقوق، درصورت شاغل بودن

– خسارت به سابقه اعتباری؛ به گونه ای که نمی تواند قرض بگیرد، کارت اعتباری دریافت کند یا برای خرید ماشین یا مسکن, وام بگیرد.

– برای بدهی های مدنی حکم حبس صادر نمی شود و تنها استثنا در این مورد، بدهی های مالیاتی دولت فدرال است که موارد آن نیز بسیار کم است.

تعداد شرکت هایی که سال گذشته ورشکستگی خود را اعلام کردند، به بیست و سه هزار و صد و سه شرکت رسید. این درحالی است که هفتصد و پنجاه و پنج هزار نفر ورشکستگی شان را اعلام کردند. اظهار ورشکستگی به این معنا است که پرداخت تمام بدهی ها و تعهدات مالی متوقف می شود و دارایی ها یا اموال فرد به جز محل سکونت, از او گرفته می شود.

حجم بدهی دولت به صد و پنج درصد از تولید ناخالص داخلی رسیده است. بدهی دولت اواسط امسال نیز به بیست و سه میلیارد دلار رسید.

ایالت ویرجینیای غربی فقیرترین ایالت آمریکا است. میانگین درآمد هر فرد در این ایالت به چهل و سه هزار و چهارصد و شصت و نه دلار می رسد. میزان فقر در این ایالت نیز نوزده ممیز یک درصد است. مجموع ساکنان این ایالت بیش از یک میلیون و نهصد هزار نفر است.

ایالت می سی سی پی دومین ایالت فقیر آمریکا است. میانگین درآمد هر فرد در این ایالت چهل و سه هزار و پانصد و بیست و نه دلار است. شمار فقیران در این ایالت نوزده ممیز هشت درصد است و این میزان، بالاترین میزان فقر در آمریکا است.

ایالت آرکانزاس در جایگاه سوم قرار دارد. میانگین درآمد سالانه هر فرد در این ایالت چهل و پنج هزار و هشتصد و شصت و نه دلار است. میزان فقر در این ایالت شانزده ممیز چهار درصد و جمعیت این ایالت سه میلیون نفر است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید