۵ غذای سالم که به قلب شما آسیب میرسانند!

بیماریهای قلبی همچنان عامل اصلی مرگومیر در جهان هستند و سبک زندگی ناسالم، چاقی، دیابت و رژیم غذایی نامناسب از مهمترین دلایل آن به شمار میروند. اما شاید تعجب کنید که برخی غذاهای به ظاهر سالم هم میتوانند به قلب آسیب بزنند.
به گفته دکتر سانجی بوجراج، متخصص قلب و عروق، این ۵ مورد بیشترین خطر را دارند:
روغن دانهها
روغنهای ذرت، سویا، آفتابگردان و کانولا حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۶ هستند که باعث التهاب شریانها و افزایش خطر تصلب شرایین میشوند. حتی کاهش کلسترول با مصرف این روغنها به معنای کاهش ریسک حمله قلبی نیست.محصولات بدون قند
شیرینکنندههای مصنوعی موجود در این محصولات میتوانند عملکرد روده و انسولین را مختل کرده و خطر بیماری قلبی را افزایش دهند.ماستهای طعمدار
قند و طعمدهندههای مصنوعی موجود در این ماستها فشار خون و تریگلیسیرید را افزایش داده و التهاب ایجاد میکنند.بارهای پروتئینی فرآوریشده
بسیاری از این بارها حاوی مواد افزودنی و روغنهای دانهای هستند که باعث استرس اکسیداتیو و التهاب شده و خطر بیماری قلبی را بالا میبرند.چیپس سبزیجات
سرخ کردن و روغن دانهای در این محصولات و میزان بالای نمک، فشار خون را بالا برده و شریانها را آسیبپذیر میکند.
به جای این میانوعدهها، مصرف سبزیجات تازه، بخارپز یا پخته شده و انتخاب مواد غذایی طبیعی و کم فرآوری شده، بهترین راه محافظت از قلب است.











