۵ دلیل برای مصرف تخم شربتی/ اینفوگرافی

    کد خبر :1073180

تخم شربتی که به آن دانه چیا یا چیا سید هم گفته می‌شود، سرشار از مواد مغذی می‌باشد. تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.

استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن دارو‌های زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، در این اینفوگرافی ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم شربتی آورده شده است؛ مواردی، چون کمک به حفظ سلامت قلب، تنظیم قند خون، کمک به هضم غذا، ارتقای سلامت و عملکرد مغز، کمک به کاهش وزن و در نهایت این که به عنوان یک منبع خوب پروتئین گیاهی به عضله سازی کمک می‌کند.

 تخم شربتی

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید