۵۶ درصد پروندههای قصور پزشکی برای تهران است
به گفته مدیرکل سابق پزشکی قانونی استان تهران، سالانه در پزشکی قانونی این استان ۲۳۰ هزار معاینه، ۱۲ هزار معاینه جسد و ۷۰۰۰ پرونده مورد بررسی قرار میگیرد اعلام کرد: ۵۶ درصد کل پروندههای قصور پزشکی مربوط به استان تهران است.
پیش از ظهر امروز مراسم تکریم و معارفه مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران، در سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار شد. در این مراسم رییس سازمان پزشکی قانونی، استاندار و فرماندار تهران، رییس دادگستری استان و دادستان تهران و … حضور داشتند.
در این مراسم دکتر مسعود قادی پاشا- مدیرکل سابق پزشکی قانونی استان تهران- گفت: پزشکی قانونی تهران در شهرستانها و مرکز تهران دارای ۲۰ مرکز است که خدماتی را ارائه می کند.
وی با بیان اینکه مرکز پزشکی قانونی کهریزک با ۱۸ هزار متر بنا و با حضور متخصصان دارای رتبه اول در خاورمیانه در بخشهای سم شناسی و .. است گفت: پزشکی قانونی استان تهران با توجه به وسعتی که دارد در سال ۲۳۰ هزار معاینه سالیانه و ۱۲ هزار معاینه جسد و ۷۰۰۰ پرونده دارد.
قادی پاشا افزود: ۵۶ درصد کل پروندههای قصور پزشکی مربوط به استان تهران است. همچنین ۴۰۰۰ پرونده در بحث پاتولوژی داریم، با وجود اینکه که در این حوزه با کمبود نیرو مواجه بودیم. همچنین مدت پاسخ پاتولوژی از سه ماه به کمتر از یک ماه کاهش یافته است.
معاون پزشکی و آزمایشگاهی پزشکی سازمان پزشکی قانونی با بیان اینکه استان تهران دارای ۴۶۴ کارمند است گفت: در این سال ها نیز تعداد پروندهها افزایش یافته است و ۲۰ درصد کل معاینات اجساد کشور در استان تهران صورت گرفته است.
قادی پاشا افزود: ۵۸ درصد پستها در پزشکی قانونی تهران بلاتصدی است.
وی در ادامه نیز با اشاره به بهسازی سیستم سرمایشی کهریزک گفت: این یکی از مشکلات پزشکی قانونی بود که با جذب اعتبار برطرف شد.
مدیر کل سابق پزشکی قانونی تهران درباره یکی دیگر از اقدامات انجام شده نیز اظهار کرد: نمونهگیری از ۱۱هزار و ۸۵۰ نفر از مجرمین جهت تکمیل بانک ژنتیک انجام شده است. همچنین امحای ۱.۵ میلیون پرونده راکد طبق دستور العمل اسنادملی، پیگیری اختصاص زمین به پزشکی قانونی استان جهت افتتاح ساختمانهای جدید در برخی از شهرستانهای استان نیز انجام شده است.
مدیرکل سابق پزشکی قانونی استان تهران با اشاره به حادثه منا، حله عراق و قطار تهران-تبریز گفت: ۲۴۰جسد مربوط به حادثه منا در پزشکی قانونی مورد معاینه قرار گرفت، ۱۳هزار و ۳۰۰بار در سه نوبت کار تطبیق دی ان ای انجام شد و در کمتر از چهار روز شناساییها انجام شد. در رابطه با حادثه قطار تهران ـ تبریز هم بیش از ۴۶ هزار بار کار تطبیق انجام شد.
وی افزود: همچنین در حادثه پلاسکو نیز از ۲۱ نفر فقط چهار جسد سالم داشتیم که با کار شبانه روزی توانستیم پیکرها را شناسایی کنیم.