یک نسخه جدید برای رنو مگان RS معرفی شد

  • خودرو
  • دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۶:۱۱
    کد خبر :533225

رنوی استرالیا طیف مدل های مگان RS 280 را با معرفی نسخه جدید شاسی Cup مجهز به گیربکس اتوماتیک توسعه داد که با قیمت ۵۱۹۹۰ دلار به فروش می رسد.

این مدل Cup در مقایسه با مدل اسپرت استاندارد، ۱۰ درصد مقاوم تر است و به گفته رنو می تواند پاسخ گوی رانندگانی باشد که خواهان رانندگی اسپرت و در عین حال اصلاح شده هستند.

این مدل Cup به منظور ایجاد این مقاومت مازاد از کمک فنرها، دمپرها و ترمزهای اصلاح شده بهره می برد. هم چنین دیفرانسیل لغزش محدود مکانیکی Torsen روی محور جلوی این خودرو ارائه می شود.

در این نسخه جدید سیستم صوتی Bose و روکش صندلی های چرم آلکانترا نیز ارائه می شوند که در تمام مدل های این خودرو به جز اسپرت موجود هستند.نیروی این مدل نیز همچنان از موتور ۱.۸ لیتری چهار سیلندر توربو با قدرت ۲۰۵ کیلووات و گشتاور ۳۹۰ نیوتون متر تامین می شود که از طریق گیربکس دستی شش سرعته یا اتوماتیک EDC شش سرعته به چرخ های جلو منتقل می شود.

خط تولید رنو مگان RS به روز شده اکنون به فروش می رسد.

رنو مگان RS مدل ۲۰۱۹ اکنون در مدل های Sport 6MT با قیمت ۴۵۹۹۰ دلار، Sport EDC با قیمت ۵۰۴۹۰ دلار، Cup 6MT با قیمت ۴۸۹۹۰ دلار و Cup EDC جدید با قیمت ۵۱۹۹۰ دلار به فروش می رسد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید