کیست‌های کلیه چقدر خطرناک هستند؟

    کد خبر :257131

یک فوق تخصص بیماری‌های کلیه در خصوص کیست‌های کلیه، میزان خطر و علائم آنها توضیحاتی داد.

حسن ارگانی، متخصص داخلی و فوق تخصص بیماری‌های کلیه و فشارخون در رادیو سلامت با بیان اینکه کیست‌های کلیه می‌تواند مادرزادی یا اکتسابی باشد، گفت: کیست‌های مادرزادی معمولا از همان دوران طفولیت وجود دارند یا زمینه شان وجود دارد و در بزرگسالی بروز پیدا می‌کنند. در بررسی‌های بیشتر میبینیم که در پدر و مادر و خواهر این بیماران هم کیست‌های متعددی وجود دارد، این کیست‌ها بر حسب نوع و زمینه ژنتیکی ممکن است باعث نارسایی کلیه شوند یا تنبلی کلیه ایجاد کنند.

وی ادامه داد: معمولا ترس همه از وجود کیست‌های مادرزادی است. از همین رو، فرد با مشاهده یک کیست، با ترس زیاد به پزشک مراجعه می‌کند، معمولا این کیست‌ها از نوع دوم یعنی اکتسابی است که معمولا عارضه خاصی ایجاد نمی‌کنند.

این فوق تخصص بیماری‌های کلیه و فشارخون تاکید کرد: کیست‌های اکتسابی، کیست‌های ساده‌ای اند و بیش از ۶۱ درصد افراد بالای ۶۱ سال به این کیست‌ها مبتلا می‌شوند و عارضه‌ای هم ایجاد نمی‌کنند؛ اما اینکه واقعا کیست‌ها ساده اند یا خیر باید به تشخیص پزشک باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ،ارگانی اظهار کرد: یکی از درمان‌های کیست‌های کلیه، مصرف آب بیشتر و پرهیز از مصرف نمک و گوشت قرمز و مواد لبنی بیش از حد و کلا موادی است که با حیوان‌ها سر و کار دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید