کتیبه هایی باستانی مشابه با ایموجی های موبایلی کشف شد

    کد خبر :351463

گروهی از باستان شناسان در پرو موفق شدند یک دیوار نوشته ۳ هزار و ۸۰۰ ساله کشف کنند که بی شباهت به ایموجی های امروزی نیست.

به گزارش بازتاب به نقل از گیزمودو،باستان شناسان در پرو، در جریان یک پروژه باستان شناسی، یک دیوار باستانی را در منطقه تمدن کارال _قدیمی ترین تمدن معاصر شناخته شده در جهان _کشف کردند. جالب است که نمادهای موجود در این کتیبه باستانی شباهتی عجیب به ایموجی های محبوب کاربران دارند.

این کتیبه باستانی حدود ۱۱۲ مایلی (۱۸۰ کیلومتری) شمال لیما در پرو کشف شد. تمدن کارال، که به عنوان تمدن نورت چیکو شناخته می شود، قدیمی ترین تمدن شناخته شده در آمریکا محسوب می شود.جالب است بدانید این تمدن در اوج خود، حدود ۳هزار نفر سکنه داشت. این منطقه شامل میدان، مسکن و یک معبد بزرگ بود. کاوش های این منطقه از سال ۲۰۰۷ آغاز شد و باستان شناسان تا کنون آثار متعددی را در این منطقه کشف کرده اند.

دیوار ساخته شده در این منطقه که نماد تمدن است، ابعاد طول ۳ فوت (۱ متر) در ۹ فوت (۳ متر) دارد. این ساختمان بین سال های ۱۸۰۰ تا ۱۵۰۰ قبل از میلاد ساخته شده.

اما تصاویر این دیوار شامل چه مواردی است؟ این دیوار شامل چهار سر انسان با چشمان بسته است. دو مار آنها را احاطه کرده و اشکال غیر انسانی نیز دارد.

آن چه بیش از هر چیز توج باستان شناسان را به سمت خود جلب کرده، شباهت این سنگ نگاره ها با ایموجی های امروزی است. به نظر می رسد خرد جمعی ما انسان ها از آن زمان تا کنون علاقه خاصی به شکلک های ایموجی وار دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید