چند توصیه تغذیهای به دیابتیهای روزهدار
متخصصان تاکید دارند که برخی مبتلایان دیابت با لحاظ رعایت مواردی و تحت نظر پزشک میتوانند روزه بگیرند.
افراد دیابتی وعدههای غذایی را سبک و با فاصله ۲ تا ۳ ساعته میل کنند.
وعده سحری را در نزدیکترین زمان ممکن به اذان صبح میل کنند و حتما سحری بخورند.
غذاهای فیبردار به ویژه سوپ جو، نخود، اسفناج، کدو میل کنند.
چاشنیهایی مانند شنبلیله، تخم گشنیز، شوید و تخم خرفه، سماق، گزنه و دارچین استفاده کنند.
مصرف مایعاتی مثل خاکشیر، تخم ریحان و تخم شربتی به منظور پیشگیری از افت فشار خون و یبوست توصیه میشود.
مصرف بادام، فندوق و پسته برای دیابتیها توصیه میشود.
ورزش برای دیابتیها حدود یک تا ۲ ساعت پس از افطار توصیه میشود.