چرا عارف از شهرداری تهران “چشم پوشی” کرد؟
معاون پارلمانی شهرداری تهران علت کنارهگیری عارف از شهرداری تهران را تشریح کرد.
داریوش قنبری معاون پارلمانی شهرداری تهران در گفتوگو با تسنیم، درباره اختلافاتی که در چند روز گذشته بین اصلاحطلبان برای انتخاب شهردار تهران به وجوده آمده است، گفت: اختلافات چندانی میان اصلاحطلبان مطرح نیست اما شاید یکسری تفاوت نظرها در مصادیق برای انتخاب شهردار وجود داشته باشد که این به معنای اختلافات آنچنانی نیست.
وی با بیان اینکه اختلافات درون خانوادهای برای کار تشکیلاتی طبیعی است، افزود: در بحث مجلس، شورای شهر و هیئت دولت نیز از اینگونه اختلافات جزئی وجود دارد.
معاون پارلمانی شهرداری اضافه کرد: این اختلافات جزئی مبنایی نیست که ما را نگران آینده جریان اصلاحات کند. این اختلافات مقطعی و زودگذر است و با انتخاب شهردار پایان مییابد.
قنبری تصریح کرد: احتمالاً درباره دو گزینه نهایی برای تصدی شورای شهر بر روی یکی از گزینهها اجماعی صورت گیرد و آن فرد با 21 رای اعضای شورا به عنوان شهردار تهران انتخاب شود.
** علت نگرانی شورای شهر برای شهردار شدن هاشمی
وی درباره تقاضای برخی از اصلاحطلبان برای انتخاب محسن هاشمی رفسنجانی به عنوان شهردار تهران و اینکه گویا آقای عارف رئیس فراکسیون امید و رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با این انتخاب مخالف بوده است، اضافه کرد: آقای هاشمی میتوانست یکی از گزینههای خوب برای تصدی شهرداری تهران باشد و اعضای شورای شهر نیز تردیدی در توانمندی وی نداشتند. نگرانی برخی از اعضای شورا شهر این بود که هویت رای مردم به اصلاحطلبان محفوظ بماند.از این باب بود برخی از اعضای شورای سهر با انتخاب محسن هاشمی به عنوان شهردار تهران مخالفت کردند.
قنبری در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا آقای عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید و شورای سیاستگذاری دخالتی در انتخاب شهردار داشتند یا خیر، گفت: خیر؛ آقای عارف نیز یکی از گزینهها برای تصدی شهرداری بود اما برای این با این مسئله مخالفت شد که اعضای شورا معتقد بودند وی نباید از مجلس خارج شود. ظاهراً اجماعی صورت گرفت که آقای عارف از مجلس خارج نشود و وی نیز به این نظر تمکین کرد.