پیروزی در جنگ اقتصادی جز با مشارکت مردم محقق نمی شود
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه پیروزی در جنگ اقتصادی دشمنان جز با مشارکت مردم محقق نمی شود گفت: در هشت سال دفاع مقدس با مشارکت و همراهی مردم حتی یک وجب از خاک وطن را از دست ندادیم.
به گزارش ایرنا محمدمهدی مروج الشریعه جمعه شب در همایش خیرین سلامت شهرستان سربیشه در بیرجند افزود: گاهی جوامع به خصوص نظام اسلامی ما در شرایطی قرار می گیرد که باید نماد مشارکت مردم به زیباترین شکل ممکن تجلی پیدا کند، از نظر فکر و اعتقادی نیز لفظ مشارکت مردم در قانون برنامه اول تا ششم توسعه 43 بار بکار رفته است.
وی بیان کرد: گاهی شرایطی برای یک جامعه و حاکمیت اتفاق می افتد که باید مردم با تمام ظرفیت و توان خود با همکاری و همراهی خود دوشادوش مسئولان نظام حکومتی قرار بگیرند.
نماینده عالی دولت در استان خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر ما در یک جنگ نابرابر و تمام عیار اقتصادی از سوی دشمنان قرار داریم و در وسط میدان معرکه نبرد هستیم که باید در شرایط موجود کنار یکدیگر خالصانه، غیرتمندانه و مقتدارانه بجنگیم تا پیروز شویم.
وی افزود: در شرایط خاص با پیچیدگی خاص قرار داریم که باید مسئولان با اخلاص و صداقت در کنار مردم تلاش کنند تا با موفقیت از این پیچ ناخواسته ای که بر راه انقلاب قرار گرفته است با موفقیت عبور کنیم.
مروج الشریعه تصریح کرد: در حال حاضر با یکسری محدودیت ها در جامعه مواجه هستیم که ممکن است دامنه محدودیت ها در چند روز آینده نیز بیشتر شود و آمادگی در عاملان به کار خیر راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه است.
وی گفت: در گذر زمان رشته های تخصصی خیررسانی در جامعه در حال افزایش است که باید نظام بخشی بهتری به این رشته ها داده شود و شرایط جامعه ما طلب می کند به سمت تخصص گرایی موضوع وقف و کار خیر برویم و با ترویج این موضوع ارزشی در راستای تکامل آن تلاش کنیم.
وی بیان کرد: شرایط و مشکلات امروز جامعه ما اقتضا می کند مسئله خیررسانی و وقف به سمت رشته های تخصصی و ریز و ریزتر برود و در همه منطقه براساس شرایط بومی و مشکلات حاکم بر آن خیررسانی انجام شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: امر خیر و نیکویی منحصر به جامعه، فرد، ایدئولوژی و فرهنگ خاصی نیست بلکه خیررسانی و نیک اندیشی از گذشته تا امروز در کشورهای مختلف با فرهنگ متفاوت وجود داشته است.
وی عنوان کرد: در حاکمیت زیبای نظام اسلامی ما فرهنگ خیر و خیررسانی و ایثار به نفع دیگران با نماد وقف است که نسبت به سایر کشورها یک التزام بخشی بهتری پیدا کرده است.
مروج الشریعه گسترش راه های خیر با نماد وقف و غیروقف در جامعه را بسیار وسیع و متکثر دانست و گفت: از آنجا که خیررسانی در جامعه اسلامی موضوعی حیات بخش و عامل سعادتمندی انسان هاست باید ابعاد گوناگون آن نیز عمیق تر باشد.
وی همچنین سربیشه را نقطه استراتژیک و پیوند جنوب به شرق خراسان جنوبی معرفی کرد و افزود: جایگاه جغرافیایی این شهرستان بسیار با ارزش است که باید برای حل مشکلات این شهرستان مرزی تلاش شود.
شهر سربیشه به مرکزیت شهرستان سربیشه با هشت هزار و 251 کیلومتر مربع وسعت در فاصله 66 کیلومتری جنوب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.