پایان امداد رسانی در معدن یورت “نامشخص”

    کد خبر :10583

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، زمان پایان امدادرسانی در معدن یورت را نامشخص عنوان کرد.

مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت  درباره جدیدترین وضعیت امدادرسانی در معدن زمستانه یورت در استان گلستان اظهار داشت: روند امداد رسانی همچنان ادامه دارد.

سلیمی درباره زمان پایان امداد رسانی در این معدن عنوان کرد: زمان دقیقی نمی‌توان عنوان کرد زیرا شاید عملیات امدادرسانی حتی یک ساعت دیگر تمام شود و یا چند روز دیگر هم ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر؛ زمان پایانی امدادرسانی در معدن یورت استان گلستان را منوط به پایان عملیات آوار برداری عنوان کرد.

گفتنی است، در صبح روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت معدنچیان آزادشهر در ۹۰ کیلومتری گرگان مرکز استان گلستان در عمق ۱۸۰۰ متری زمین؛ وقتی موتور دیزل‌شان از کار می‌افتد خارج می‌شوند و هنگام برگشتن و تعمیر دیزل، با روشن شدن آن، در اثر یک جرقه، و به علت تجمیع گاز متان انفجار رخ می‌دهد و حال پس از ۴ روز ساعت تنها پیکر ۲۱ نفر از معدنکاران پیدا شده است و همچنان امدادرسانی ادامه دارد.

همچنین در این رابطه رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر درباره امدادرسانی در حادثه انفجار در معدن زغال سنگ استان گلستان، اعلام کرده است که: امدادگران و نجاتگران به ۱۰۳ تن از مصدومان حادثه ریزش معدن امدادرسانی کردند که ۷۳ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند و از این تعداد ۱۶۶ مصدوم توسط بالگرد جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند و با توجه به گزارش مدیریت بحران استان ۱۰۰ تن دیگر از معدنکاران در داخل معدن محبوس هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اعزام ۲۶ تیم عملیاتی از پایگاه‌های شعب استان گلستان به منطقه حادثه، عنوان کرد: اعزام سه تیم واکنش سریع از استان خراسان شمالی، ۲ تیم واکنش سریع از استان سمنان به منطقه صورت گرفت؛ به علاوه به منظور امدادرسانی، سیستم‌های تنفسی آتش‌نشانی با بالگرد هلال‌احمر به منطقه حادثه منتقل شد.

وی به اعزام دو قلاده سگ جست و جو و نجات اشاره و عنوان کرد: به علاوه به منظور خدمت رسانی به مصدومان ۱۳ دستگاه آمبولانس، ۱۰ دستگاه خودروی کمک دار و ۲ دستگاه خودروی نجات به کار گرفته شد، همچنین ۱۵۰ تخته پتو، ۶ دستگاه چادر، ۳۵ کیلوگرم نایلون، یک هزار قوطی کنسروجات، ۶۶۰ قرص نان و ۷۵۰ بطری آب معدنی نیز به محل منتقل شد و تاکنون ۲ هزار کیلوگرم اقلام دارویی و امدادی به محل وقوع حادثه منتقل شده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید