وحیدی، عضو‌ مجمع تشخیص: امکان بازگشت CFT از مجلس به مجمع وجود دارد

  • سیاسی
  • جمعه ۹ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷
    کد خبر :430530

عضو‌مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کنوانسیون بین‌المللی مقابله ‌با تأمین ‌مالی تروریسم ( CFT) در‌حال بررسی در‌ مجلس شورای اسلامی است اما به زودی با اصرار مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال‌ می شود.

احمد وحیدی در گفت و گو با ایرنا در شیراز افزود: هیات عالی نظارت که وظیفه نظارت بر قوانین و عدم مغایرت با اصول کلی نظام را دارد با بررسی کنوانسیون بین‌المللی مقابله‌ با تأمین‌ مالی تروریسم (CFT ) به اشکالاتی در این موضوع رسید بنابراین لایحه را به مجلس فرستاد تا این اشکالات برطرف شود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که آیا این مشکلات امکان حل شدن داشته اند بیان کرد: مجلس بایستی اشکالاتی را که مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه عنوان کرده مورد بررسی قرار دهد و اگر امکان این که برخی از این موانع را بتوان حل کرد وجود داشته باشد نسبت به حل آن اقدام کند.

وحیدی بیان کرد: این امکان نیز وجود داشته است که مجلس به صورت مجدد این لایحه را به مجمع تشخیص ارسال کند.

عضو‌مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس لایحه CFT را به این مجمع ارسال کرده ولی تاکنون این لایحه به مجمع نرسیده است و این در حالی است که کار هنوز تمام نشده و کاربررسی CFT در شورای نگهبان در حال انجام است.

وحیدی اضافه کرد: اشکالاتی که شورای نگهبان گرفته، اشکالاتی اساسی است و این لایحه همچنان در مجلس در حال بررسی قرار دارد.

سال 1400 زمان اجرایی سند الگوی اسلامی ایرانی است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبت های خود در خصوص سند الگوی اسلامی ایرانی نیز در‌گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: براساس بیانات رهبر معظم انقلاب، سازمان هایی که مخاطب این سند هستند بایستی در مورد آن اظهار نظر کنند که از جمله این دستگاه ها می توان به مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، دولت و همه دستگاه های اجرایی اشاره کرد.
وحیدی اضافه کرد: سند الگوی اسلامی ایرانی در مرحله بررسی دستگاه ها است و مراکز علمی به شدت در‌حال بررسی این سند هستند البته قوای سه گانه نیز در حال بررسی این سند به لحاظ قانونی اند.

وی درباره نظر مجمع تشخیص مصلحنت نظام درباره این سند نیز گفت: این فرصت برای تمام دستگاه های فراهم است تا بتوانند نظر خود را ارائه کنند از این رو مجمع تشخیص نیز در حال بررسی است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب در نظر داشته اند این سند تا سال 1400 آماده ارائه و اجرا توسط دستگاه های اجرایی خواهد شد.

سند الگوی اسلامی ایرانی سندی بالادستی است که اهم مبانی و آرمان‌های پیشرفت و افق مطلوب کشور در پنج دهه‌ آینده را ترسیم کرده و قرار است از ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی اجرا شود.

وظیفه آموزش و پرورش
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که برای شرکت در دوازدهمین یادواره چشم به راه در شیراز حضور یافته در این همایش گفت: نظام آموزش و پرورش نیازمند است تا علاوه بر آموزه های اجتماعی و درسی به تربیت روح و نفس بپردازد.
وحیدی افزود: نظام آموزش و پرورش نه تنها باید به دنبال تربیت عرفانی باشد بلکه باید این نگاه را در افراد ایجاد کند که با نگاهی ابدی به ماهیت وجودی انسان از دنیا گذر کنند و به فکر حیات طیبه باشند و این همان موضوعی است که پیامبران برای بیان و آموزش به انسان ها فرستاده شدند.
وی اضافه کرد: اگر کسی به دنبال پیشرفت است باید از مسیر اهل بیت به مراحل ترقی دست پیدا کند البته باید در این مسیر مراقب دام هایی که دشمن برای جوانان در نظر گرفته نیز باشیم.
وحیدی درباره هدف همایش چشم به راه که به پاسداشت علی اصغر سیف برگزار شد گفت: این شخص علاوه بر فعالیت های مذهبی که داشت، یک فرد به تنهایی نبود بلکه یک تفکر و مکتب فکری بود که باعث ارتباط بیشتر مردم و دانشجویان شد.
ملاعلی سیف و فرزندش علی اصغر سیف از جمله افرادی هستند که در شیراز اقدام به تاسیس هیات مذهبی اتحاد حسینی کردند و گفته شده اولین هیات مذهبی شیراز متعلق به ملاعلی سیف است.
برگزار کننده همایش چشم به راه، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان فارس بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید