هلال‌ احمر تهران به حالت آماده‌باش درآمد

    کد خبر :1187959
هلال احمر

در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی و احتمال وقوع توفان، نیروهای امدادی جمعیت هلال‌ احمر استان تهران در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

مرکز عملیات اضطراری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر اعلام کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های اداره‌کل هواشناسی استان تهران، از امروز یکشنبه ۱۲ بهمن‌ماه تا فردا دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه، در برخی ساعات افزایش قابل توجه سرعت وزش باد، تندبادهای لحظه‌ای و احتمال وقوع توفان در سطح استان تهران دور از انتظار نیست.

طبق این گزارش، احتمال سقوط اجسام از ارتفاع، شکستن درختان فرسوده، آسیب به سازه‌های موقت و بروز اختلال در تردد، به‌ویژه در مناطق مرتفع و بزرگراه‌ها وجود دارد.

مرکز عملیات اضطراری هلال‌ احمر با تأکید بر آماده‌باش نیروهای امدادی، از شهروندان خواست از حضور غیرضروری در فضاهای باز خودداری کرده و خودروهای خود را در کنار درختان، تابلوهای تبلیغاتی و سازه‌های ناپایدار پارک نکنند.

همچنین در صورت وقوع هرگونه حادثه، شهروندان می‌توانند با شماره ۱۱۲ (ندای امداد و نجات) تماس بگیرند.

 مهر/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید