هشدار عارف درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه

  • سیاسی
  • دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ ۱۶:۵۶
    کد خبر :1110289
عارف

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، درباره ادعاهای اخیر پیرامون فعال‌سازی مکانیسم ماشه در توافق هسته‌ای، هشدار داد که چنین اقدامی عملاً به معنای پایان برجام است و افزود: “اگر طرف‌های غربی به سمت فعال‌سازی مکانیسم ماشه بروند، عملاً به سوی مرگ کامل برجام خواهند رفت.”

عارف که در جریان بازدید از سازمان انرژی اتمی و نشست با مدیران این سازمان سخن می‌گفت، تأکید کرد: “اگر غربی‌ها بخواهند مکانیسم ماشه را فعال کنند، این موضوع شبیه به یک شوخی است. توصیه ما به طرف‌های غربی این است که از شیطنت دست بردارند و به جای این اقدامات بی‌ثمر، راهبرد «اقدام در برابر اقدام» و «عمل در برابر عمل» را دنبال کنند.”

وی با اشاره به رویکرد ایران در برابر فشارهای غرب و تحریم‌ها، گفت: “ما اهل مذاکره و گفت‌وگو هستیم، اما هرگز باج نمی‌دهیم. ایران همواره بر اصول خود ایستاده و در مقابل تهدیدات و فشارها کوتاه نخواهد آمد.”

عارف همچنین به تلاش‌های ایران در توسعه فناوری‌های هسته‌ای اشاره کرد و گفت: “انرژی هسته‌ای برای ایران نه تنها به عنوان یک منبع انرژی بلکه به عنوان یک فناوری پیشرفته و های‌تک اهمیت دارد که در حوزه‌های مختلفی از جمله سلامت، کشاورزی، محیط زیست و تولید برق، دستاوردهای زیادی به همراه داشته است.”

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه ضمن تقدیر از دستاوردهای سازمان انرژی اتمی، گفت: “ما باید به دنیا ثابت کنیم که انرژی هسته‌ای در کشورمان به‌طور کامل در راستای صلح‌آمیز و بهره‌برداری‌های کاربردی استفاده می‌شود و هیچ‌کس حق دخالت در امور هسته‌ای ما را ندارد.”

عارف در پایان با انتقاد از سوءاستفاده‌های سیاسی غرب از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تأکید کرد: “آژانس باید بر اساس اصول خود به نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران ادامه دهد و در این زمینه ما آماده همکاری کامل هستیم.”

وی همچنین از لزوم حفظ وحدت ملی در برابر تهدیدات خارجی سخن گفت و تصریح کرد: “در برابر دشمنان خارجی، همه ملت ایران پشت سر ارزش‌های انقلاب و منافع ملی ایستاده‌اند.”

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید