هشدار تغذیه‌ای برای زائران اربعین؛ از مصرف این غذاها پرهیز کنید

    کد خبر :1155257
هشدار تغذیه‌ای زائران اربعین

وزارت بهداشت در آستانه پیاده‌روی اربعین، با انتشار راهنمایی بهداشتی، نسبت به خطر مسمومیت و گرمازدگی در مسیر این سفر هشدار داد و بر لزوم رعایت نکات تغذیه‌ای تأکید کرد.

در این راهنما آمده است: زائران باید از مصرف لبنیات فله‌ای مانند شیر، پنیر و کره محلی که بدون مجوز بهداشتی عرضه می‌شوند خودداری کنند و تنها از لبنیات پاستوریزه و بسته‌بندی‌شده استفاده نمایند. همچنین، خوردن سبزی و سالاد خام توصیه نمی‌شود و میوه‌ها باید با آب سالم شسته و پوست‌گیری شوند.

غذاهای پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید چندبار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرآفرین است.

به نقل از وبدا، در ادامه تأکید شده است از مصرف کنسروهای معیوب و تخم‌مرغ نیم‌پز خودداری شده و تخم‌مرغ آب‌پز جایگزین شود. مصرف ماست کم‌چرب، آبلیمو و لیموترش در کنار غذا و دوغ پاستوریزه با نعناع یا پونه نیز در پیشگیری از مسمومیت و گرمازدگی مفید است.

نوشیدن آب کافی و سالم، همراه داشتن لیوان شخصی، و پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان‌های عمومی از دیگر توصیه‌های این راهنماست. همچنین زائران باید از خوردن غذاهای فاسدشدنی مانند سالاد الویه، غذاهای کشک‌دار، سس‌مایونز و کباب پرهیز کنند و نان سبوس‌دار را به‌جای نان لواش برای جلوگیری از یبوست انتخاب کنند.

 

 

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید