هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره ایران: در مذاکرات اخلال نکن

    کد خبر :1145783
هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره ایران در مذاکرات اخلال نکن

به گزارش وب‌سایت اکسیوس، دونالد ترامپ در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از او خواست تا از هرگونه اقدامی که ممکن است روند مذاکرات هسته‌ای با ایران را مختل کند، خودداری کند.

به گفته یک مقام کاخ سفید، ترامپ تأکید کرده است که نمی‌خواهد هیچ اقدام تنش‌زایی مانع از رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک شود و خواهان فرصت کوتاهی برای پیشبرد گفت‌وگوها است.

ترامپ همچنین خاطرنشان کرده که گزینه نظامی هنوز روی میز است، اما ترجیح می‌دهد ابتدا از ظرفیت دیپلماسی استفاده شود. نگرانی دولت ترامپ از آن است که اسرائیل بدون هماهنگی با واشنگتن، اقدامی نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران انجام دهد؛ اقدامی که می‌تواند به شکست مذاکرات منجر شود.

کریستی نوم، وزیر امنیت میهن آمریکا، نیز پیام ترامپ را در سفر به اورشلیم به نتانیاهو منتقل کرد و خواستار هماهنگی و پرهیز از اقدامات مستقل و تحریک‌آمیز شد. نوم گفت: «ما فقط چند روز فرصت داریم. رئیس‌جمهور از من خواست به نخست‌وزیر بگویم با ما همکاری کند.»

همزمان، مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی، از جمله رئیس موساد و رئیس پیشین سازمان سیا، در واشنگتن دیدار و درباره ایران گفت‌وگو کردند.

در همین حال، ترامپ اعلام کرده مذاکرات اخیر با ایران پیشرفت‌هایی داشته و ممکن است به نتایج مثبتی منجر شود. او افزود: «احساس می‌کنم در روزهای آینده خبرهای خوبی از سمت ایران خواهیم شنید.»

یورونیوز

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید