نهایی شدن جزئیات SPV روز دوشنبه

    کد خبر :475855
SPV

یک نشریه آلمانی نوشت، سه کشور اروپایی درباره کانال ویژه پرداخت مالی به ایران به توافق رسیده‌اند و در نشست آتی بروکسل درباره جزئیات آن رایزنی خواهند کرد.

به گزارش بازتاب، نشریه آلمانی اشپیگل نوشت، اطلاعاتی در دست دارد که بر طبق آن فرانسه، بریتانیا و آلمان در زمینه کانال ویژه پرداخت مالی به ایران موسوم به SPV به توافق رسیده‌اند تا به این وسیله امکان تجارت با ایران به رغم تحریم های آمریکا وجود داشته باشد.

طبق گزارش اشپیگل، سه کشور اروپایی مسئولیت این نهاد را به عهده می‌گیرند. به این ترتیب که پاریس میزبانی آن، آلمان مدیریت و بریتانیا به حسابرسی نهاد یاد شده خواهد پرداخت. این نهاد به منظور تبادل مالی میان اروپا و ایران تشکیل می‌شود مثلا پولی که ایران در پی صادرات نفت به اروپا باید دریافت کند، به این وسیله به صورت مستقیم از شرکت های اروپایی به ایران پرداخت می شود.

قرار است سه کشور شرکت کننده روز دوشنبه در بروکسل گرد هم بیایند تا درباره جزئیات به تبادل نظر بپردازند.

پیشتر پایگاه خبری بلومبرگ به نقل از سه دیپلمات اروپایی نوشته بود که قرار است کانال ویژه پرداخت مالی اروپا و ایران روز دوشنبه هفته جاری ثبت شود.

پس از اینکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ماه می گذشته اعلام کرد که از توافق هسته ای با ایران (برجام) خارج می شود، ایده تشکیل سیستم پرداخت مالی مستقل اروپایی مطرح شد. «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان اوایل ژانویه در این مورد به اشپیگل گفته بود: «ما قویا در تلاشیم تا نیازهای نهایی را روشن کنیم.» این مقام آلمانی همچنین گفته بود که این تقابل با آمریکا آسان نیست چرا که آنها هم تلاش می کنند تا اروپا را تحت فشار بگذارند.

ترامپ در ادامه برنامه‌های خود علیه ایران، شامگاه دوشنبه ۱۵ مردادماه با امضای فرمانی رسماً دستور اجرای اولین بسته تحریم‌ها علیه ایران را صادر کرد. دومین بسته تحریم‌ها که بخش‌های کشتی‌رانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار می‌دهند هم از روز ۱۴ آبان‌ماه از سر گرفته شده‌اند.

دولت ترامپ، در این بسته تحریم‌ها از تلاش‌های اولیه برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران عقب‌نشینی کرده و برای ۸ کشور معافیت از تحریم‌های نفتی صادر کرد.

تصمیم ترامپ برای اعمال تحریم علیه ایران با مخالفت‌های زیادی در سراسر جهان رو به شده است و غیر از رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی، جامعه جهانی با آن مخالفت کرده‌اند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید