نمک‌های فانتزی تهدیدی برای سلامت

    کد خبر :1164461
نمک‌های فانتزی تهدیدی برای سلامت

رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با تأکید بر لزوم استفاده از نمک یددار و تصفیه‌شده هشدار داد.

وی گفت: مصرف نمک‌های فانتزی همچون «نمک دریا»، «نمک صورتی» و «نمک آبی» می‌تواند خطرناک باشد؛ چرا که این محصولات به دلیل وجود فلزات سنگین نظیر سرب، جیوه و آرسنیک احتمال بروز مشکلاتی مانند بیش‌فعالی و اوتیسم در کودکان را افزایش می‌دهند.

دکتر منصور رضایی ضمن انتقاد از تبلیغات گمراه‌کننده این محصولات در بازار و فضای مجازی گفت: بسیاری از این تبلیغات توسط افراد فاقد دانش علمی و برخلاف دستورالعمل‌های وزارت بهداشت منتشر می‌شود.

وی توضیح داد: نمک باید حتماً تصفیه شود تا ناخالصی‌ها و فلزات سمی آن حذف گردد. از سوی دیگر، خاک ایران از نظر ید و سلنیوم فقیر است؛ بنابراین افزودن ید به نمک و توزیع آن در سطح کشور یک ضرورت است.

این متخصص درباره نحوه مصرف صحیح نیز یادآور شد: ید ماده‌ای حساس و فرار است و باید نمک یددار در ظروف خشک و دور از نور و رطوبت نگهداری شود. همچنین توصیه می‌شود افزودن نمک یددار در پایان پخت غذا صورت گیرد تا خاصیت آن از بین نرود.

ایسنا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید