نقش چربیهای گیاهی در کاهش علائم بیماری “کرون”
متخصصان سلامت معتقدند چربیهای گیاهی میتوانند به کاهش التهاب روده در افراد مبتلا به بیماری کرون کمک کنند.
به گزارش ایسنا، رژیم غذایی پرچرب به ندرت برای سلامتی مفید است هر چند برای بیماران مبتلا به بیماری کرون این رژیم غذایی میتواند علائم بیماری را کاهش دهد که البته انتخاب نوع چربی مناسب ضروری است.
به گفته متخصصان، رژیم غذایی سرشار از روغن نارگیل، کره کاکائو و دیگر چربیهای گیاهی تنوع باکتریهای روده را در نمونههای حیوانی مبتلا به بیماری کرون تغییر میدهد که با کاهش التهاب رودهای مرتبط است.
متخصصان آمریکایی در بررسیهای خود روی موشهای آزمایشگاهی دریافتند: میتوان علائم بیماری کرون را با تغییر نوع چربی در رژیم غذایی کاهش داد.
بیماری کرون نوعی بیماری روده ملتهب است که مشخصه آن التهاب دستگاه گوارشی است. همچنین درد، گرفتگی شکم، اسهال، کاهش وزن، خستگی، حالت تهوع و کم خونی از دیگر علائم این بیماری است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، در حال حاضر درمانی برای بیماری کرون وجود ندارد اما داروهایی تجویز میشوند که میتوانمد التهاب روده را کاهش داده و علائم بیماری را تسکین دهند. هر چند نتایج این مطالعه حاکی از آن است که تغییر ساده در رژیم غذایی نیز میتواند موثر باشد.