نسل جدید باتری های لیتیومی با دوام بیشتر معرفی شد

    کد خبر :1027031
باتری

فناوری باتری به طور مداوم در حال تکامل بود تا نیازهای رو به رشد عصر دیجیتال ما را برآورده کند. نیاز به فناوری باتری بهتر از همیشه آشکارتر شده است زیرا ما به دستگاه‌های روزانه خود برای ارتباط، بهره‌وری و سرگرمی متکی هستیم.

بازتاب-چه گوشی‌های هوشمند، چه لپ‌تاپ یا وسایل نقلیه الکتریکی، باتری‌های با دوام بیشتر برای ارتباط و بهره‌وری ما در طول روز ضروری هستند. با پیشرفت فناوری، اتکای ما به آن نیز افزایش می‌یابد و بهبود فناوری باتری را به بخشی ضروری از زندگی مدرن تبدیل می‌کند. اخیراً شرکت شنژن BAK Power Battery، یک خط نوآورانه از باتری‌های لیتیومی نیمه جامد را معرفی کرده است که به دلیل چگالی انرژی، دوام و ویژگی‌های ایمنی استثنایی‌شان شناخته می‌شود.

این باتری ها تحت آزمایش‌های دقیق قرار گرفته و در برابر خطرات احتمالی مانند نشتی، احتراق و اتصال کوتاه انعطاف‌پذیری نشان دادند. آنها برای استفاده در دستگاه‌های ارتباط سیار فوق ایمن طراحی شدند. لیو ژیبو، یکی از مدیران BAK Battery، پیشرفت این شرکت در فناوری باتری نیمه جامد را برجسته کرد که نویدبخش طیف وسیعی از برنامه‌ها از جمله دستگاه‌های تلفن همراه، گجت‌های پوشیدنی و وسایل نقلیه الکتریکی است.

 

باتری

 

این شرکت پیشرفت‌های قابل توجهی در توسعه الکترولیت‌های مناسب و تکنیک‌های انجماد، بهبود انتقال یون و دینامیک رابط الکترود داشته است. مهمتر از همه، این باتری‌ها تست‌های ایمنی سختی را پشت سر گذاشته که قابلیت اطمینان و پتانسیل آنها را در بخش انرژی در حال ظهور تأیید می‌کند. BAK Battery با سازندگان پیشرو دستگاه‌های ارتباط سیار فوق‌العاده ایمن همکاری می‌کند تا باتری‌های حالت جامد پیشرفته خود را در بخش‌های مختلف، از جمله ارتباطات معدنی و دفاعی، ترکیب کند. این باتری‌ها به عنوان “باتری‌های کاربردی مقاوم در برابر انفجار” با کیفیت بالا برای راه حل‌های ضد انفجار قرار می‌گیرند.

لیو ژیبو نسبت به آینده باتری‌های حالت جامد خوش‌بین است و استفاده از آن‌ها را در پهپادهای حرفه‌ای، دوچرخه‌های برقی، خودروها، سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی و غیره متصور است. علاوه بر این، BAK قصد دارد ظرفیت تولید خود را به میزان قابل توجهی 12 گیگاوات ساعت افزایش دهد. در همین حال، پاناسونیک در حال توسعه باتری‌های حالت جامد است که در ابتدا برای پهپادها، با قابلیت شارژ تا 80 درصد در تنها 3 دقیقه و تحمل ده‌ها هزار چرخه شارژ-دشارژ می‌باشد.

به هر حال باید دید این فناوری جدید چه تاثیری دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید