مورد عجیب کریمی قدوسی!
مدعیالعموم یا هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هنوز از کریمیقدوسی سند و مدرک نخواسته اند، اما ادعای عجیب او مبنی بر تلاش ۵۰ درصد نمایندگان برای فروپاشی نظام موضوعی نیست که بتوان ساده از کنار آن گذشت.
به گزارش شرق، نماینده تندروی مشهد پیش از این هم بارها با اظهارات و اقدامات خود جنجال آفریده، اما اینبار خیلی تند رفته است. او در توییتی نوشته: «۵۰ درصد این مجلس بهدنبال فروپاشی نظام جمهوری اسلامی است، سران فتنه ۸۸ بهدنبال سقوط نظام جمهوری اسلامی بودند و حالا امروز ۵۰ درصد نمایندگان مجلس پشت تریبون میروند و از سران فتنه دفاع میکنند». اتهامزنی به نصف مجلس بیجواب نمیماند و به گفته میرزایینیکو، نماینده تهران، حتما از طریق هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری خواهد شد.
او با بیان اینکه «ما جزء ۵۰ درصدی که او گفته نیستیم، شاید خود او باشد. به نظر من او قیاس به نفس میکند»، گفت: «کریمیقدوسی با این اظهارات به همه نمایندگان تهمت زده است و باید به خاطر این تهمت در پیشگاه خدا جواب بدهد. او به عدهای که از هزار فیلتر رد شده و از مردم رأی گرفته اند تهمت زده و انشاءالله خدا خود به نحوی پاسخ او را خواهد داد».
عضو فراکسیون امید درباره واکنش قانونی نمایندگان به این ادعا گفت: «نمایندگان مجلس حق قانونی و حقوقی را برای پیگیری این مسئله دارند و به نظر من دوستانی که در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هستند حتما باید به این موضوع رسیدگی کنند».
او در پاسخ به اینکه آیا ورود هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان به این مبحث نیازمند شکایت از کریمیقدوسی است یا خیر، گفت: «من شخصا خواستار پیگیری این موضوع توسط هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هستم. او میگوید ۵۰ درصد نمایندگان یعنی حدود ۱۵۰ نفر بهدنبال فروپاشی نظام هستند، پس باید نام آنها را بگوید. من شخصا از آقای کریمیقدوسی میخواهم وقتی جسارت دارد با این صراحت به همه تهمت میزند، اسامی را نیز اعلام کند».
میرزایینیکو تنها نماینده معترض به کریمیقدوسی نیست. ابوالفضل سروش، عضو شورای مرکزی فراکسیون امید نیز ادعای کریمیقدوسی را خلاف منافع ملی و توهین به شعور مردم میداند و در توییتی نوشته است: «امیدوارم شورای نگهبان صلاحیت امثال کریمیقدوسی را که حضور و مواضعشان مصالح انقلاب، نظام، مردم و وحدت ملی را به خطر میاندازد، با دقت بیشتری بررسی کند».
اتهامزنیهای پیاپی
این اولین ادعای جنجالی کریمیقدوسی نیست. او قبلا هم به همین شیوه جنگ روانی راه انداخته است؛ چه آن وقت که گاه و بیگاه به بهانههای مختلف دستگاه دیپلماسی را زیر سؤال میبرد و چه آن وقت که میخواست ثابت کند همسر جمال خاشقجی با بیژن زنگنه، وزیر نفت، نسبت فامیلی دارد یا آن ادعا درباره دوتابعیتیها که کل دولت را هدف گرفت. این عضو جبهه پایداری شاخصترین چهره مخالف دولت در پارلمان است و همواره سعی کرده با اعلام اخبار جعلی خبرساز شود؛ از خبر استعفای ظریف گرفته تا متهمکردن رئیسجمهور به دادن اطلاعات مهم فقهی به انگلستان.
او بارها مرزهای انتقاد و مخالفت را جابهجا کرده و کار را به اتهامزنی رسانده است؛ برای مثال هنگامی که در مهدیه مشهد دولت یازدهم را به براندازی متهم کرد و گفت: «رمزگشایی از شعار اعتدال امر مهمی است، چراکه اعتدال پوششی برای براندازی نظام است».
قطعا میتوان فهرست بلندبالایی از ادعاهای تکذیبشده او تهیه کرد؛ برای نمونه ادعای تقلید صدای حسین فریدون یا ادعای توافقات هفتگانه ایران و آمریکا. زیادبودن تعداد خبرهای جعلی کریمیقدوسی از سر ناآگاهی نیست. برخی حامیان دولت میگویند او مسئول ایجاد جنگ روانی علیه دولت است و این کار را خوب میداند. بیش از همه هم ظریف را هدف میدهد، چه آن وقت که مدعی بود با وزیر خارجه آمریکا نامهنگاری میکند و چه آن وقت که گفت: اعضای دولت خواستار مذاکره با رهبری در موضوع آمریکا شده اند. رویکرد کریمیقدوسی آنقدر وزارت خارجه را خسته کرد که یک بار در واکنش به اظهارات او آورده بود: «دیگر اتهامات و اظهارات نسنجیده و ناروای نامبرده درخصوص تلاش برای ارتباطگیری با تیم جدید هیئت حاکمه آمریکا همانند بقیه سخنان قبلی ایشان در مورد شخص وزیر امور خارجه، در شکل خوشبینانه آن حاکی از بیاطلاعی و ناآگاهی و در شکل دیگر آن باز هم ناشی از توهمات و بداخلاقیهای تکراری و کسلکننده دیگر ایشان است که دیگر چندان قابلاعتنا نبوده و نیاز به تکذیب مجدد هم ندارد».
چرا کسی از کریمیقدوسی سند نمیخواهد؟
جالب آنجاست که بهطور معمول کسی از کریمیقدوسی و همفکرانش سند و مدرک نمیخواهد. اتفاقا برخی از نمایندگان مجلس نیز به این موضوع اعتراض دارند؛ برای مثال علیرضا رحیمی، نماینده تهران، بهتازگی در صفحه توییتر خود نوشته بود: «دادستان محترم کل کشور اکنون که برای روشنگری دکتر ظریف ورود قضائی کردید، بهعنوان نماینده مردم تقاضا دارم نسبت به ادعای آقایان کریمیقدوسی و ذوالنور نیز بهطور رسمی و شخصا رسیدگی فرمایید. اگر نیاز به تقاضای کتبی هم هست اعلام کنید. مردم منتظر اقدام بدون تبعیضتان هستند».
میرزایینیکو هم با اشاره به همین رفتار دوگانه مدعیالعموم نتیجه میگیرد که کریمیقدوسی و طیف سیاسی متبوع او از یک حاشیه امن برخوردار هستند. او با تأکید بر اینکه «برخی همیشه حاشیه امن دارند و با اتکا به آن هر کاری میکنند و کسی هم با آنان برخورد نمیکند»، گفت: «کسی فیلم محرمانه را در صحن علنی پخش میکند و هیچکس به او اعتراض نمیکند و حالا هم به همه تهمت میزند. به نظر من کریمیقدوسی یک فرد تنها نیست، او سخنگوی یک شبکه سریالی است که میخواهد این مطالب را بیان کند».
او افزود: «دوستان عزیزی که در امر نظارت در سطح کشور مشغول هستند، یک نماینده را برای بیان یک حرف که براساس وظایف نمایندگی بیان شده چند بار بازخواست میکنند. تعجب من از این است که چرا با این افراد و این نوع ادعاها هیچ برخوردی نمیکنند. براساس همین برخوردنکردن دستگاههای مربوطه فکر میکنم او یک حاشیه امن دارد».
میرزایینیکو از برخوردنکردن دستگاه قضائی با کریمیقدوسی بهدلیل ماجرای دوتابعیتیها هم گلایه کرد و گفت: «در ماجرای فیلم محرمانهای که آقای کریمیقدوسی پخش کردند، حدود ۲۸ نفر از نمایندگان از وزیر دفاع سؤال کردند. باید روشن شود که چطور این فیلم در اختیار کسی قرار میگیرد و بعد هم کسی پاسخگو نیست و حتی کسی هم برخورد نمیکند».