معاون وزیر صنعت: قرارداد با رنو بر اساس منافع دو طرف منعقد شده است
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با رد یک طرفه بودن قراردادهای پیشین به نفع شرکت خودروسازی رنو گفت: قرارداد با رنو دوطرفه بوده و تامین کننده منافع هر دو شرکت است.
«منصور معظمی» امروز (چهارشنبه) در آیین امضای قرارداد تامین و ساخت 450 دستگاه واگن مترو برای شهرهای اهواز، تبریز و شیراز بین ایدرو و شرکت پوژن چین در جمع خبرنگاران افزود: قرارداد با رنو طبق روال موجود در حال انجام است و اکنون رنو آماده انتقال منابع مالی شان به تهران هستند.
به گفته این مقام مسئول، در این قراردادها ضمن ارتقای داخلی سازی، توسعه صادرات خودرو نیز پیشبینی شده است و نزدیک ترین مدل ها به خودروهای روز جهان وارد کشور می شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: با این قراردادها، مردم سوار خودروهایی خواهند شد که از کیفیت و قیمت های مطلوبی برخوردارند.
رئیس هیات عامل ایدرو با اشاره به اینکه با قرارداد رنو، شمار قطعه سازان در بازارهای جهانی از 15 قطعه ساز به 60 قطعه ساز افزایش می یابد، افزود: 30 درصد صادرات محصولات با تعهد شرکت رنو انجام می شود و تولید داخلی گیربکس موتور در این قرارداد گنجانده شده است.
به گزارش ایرنا، ایدرو، سیاست حضور برندهای بزرگ خودروسازی در ایران برای تولید مشارکتی و صادرات را پیگیری می کند؛ هدفی که با اجرایی شدن برجام در دیماه سال 94 بیش از هر زمان به ایران نزدیک است.
صنعت خودروی کشور یکی از بخش های اقتصادی کشور به شمار می رود که از فضای پیش آمده پس از برجام حداکثر استفاده را انجام داد و دوازدهم اردیبهشت ماه امسال رئیس جمهوری نخستین محصول مشارکتی بین ایران خودرو و پژو فرانسه را رونمایی کرد.